Datum: 19 en 20 november 2020

Plaats: Landgoed de Horst, Driebergen

Kosten: €595,- (inclusief hotelovernachting, eten en drinken)

 

De tweedaagse ter professionalisering van leraren uit het voortgezet onderwijs is bedoeld voor leraren die aan het begin van hun loopbaan zitten (2 tot 5 jaar werkervaring voor de klas). Tijdens de tweedaagse zijn er lezingen, is er kennisuitwisseling, bouw je een netwerk op en zijn er activerende workshops. De kosten zijn inclusief hotelovernachting op locatie en eten en drinken.

 

Na de tweedaagse is er een terugkomdag (24 maart 2021) en gaan deelnemers bij elkaar op schoolbezoek.

 

De tweedaagse wordt georganiseerd door Schoolinfo.

 

Voor vragen over de tweedaagse kun je mailen naar info@schoolinfo.nl.

We willen je graag telefonisch spreken in aanloop naar de Tweedaagse, geef hieronder het telefoonnummer op waarop we je kunnen bereiken.

De tweedaagse is niet toegankelijk voor deelnemers die niet werkzaam zijn op een school. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met Schoolinfo via info@schoolinfo.nl

Vul hieronder de postcode van je school in en selecteer de juiste school. Op deze manier kunnen we je koppelen aan de juiste school.

€ 595,00

Totaal: € 595,00

Inclusief € 103,27 BTW

Aanmelden en deelnamekosten

De tweedaagse kost € 595,- per deelnemer. Je kunt je met meerdere personen tegelijk aanmelden. Zodra je betaling binnen is, ontvang je je toegangsbewijs per mail.

Betaling verloopt in principe via iDeal. Wil je betalen via factuur, dan  verwachten we je betaling binnen 28 dagen na aanmelding, anders wordt je aanmelding geannuleerd.

Annuleren

Tot 1 oktober kun je kosteloos annuleren, hierna zijn wij helaas genoodzaakt om het hele bedrag in rekening te brengen. Wel kan iemand anders jouw plaats innemen. In de bevestigingsmail staat een link waarmee je je inschrijving kunt veranderen.

Door je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je akkoord met het privacy statement van Schoolinfo.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren