website banner

The Workplace Game - training​​​​​

Over de training

De speldoos The Workplace Game maakt onderdeel van een methode voor gedragsbeïnvloeding in de werkomgeving. Bij een juiste inzet in een of meerdere workshops kan TWG -methode leiden tot afspraken, acties en/of besluiten. Daarmee draagt The Workplace Game methode bij aan een verandering van gedrag van een team, afdeling, directie of de hele organisatie. The Workplace Game methode bestaat uit verschillende onderdelen:

  • In een training van een halve dag leer je hoe je het spel effectief in kan zetten in onder andere huisvestingsvraagstukken, vastgelopen teams en verandertrajecten.

  • In de training leer je het belang van de intake, de kaartselectie, de spelbegeleiding, de afronding, het vastleggen en de terugkoppeling aan de opdrachtgever.

 

Waarom meedoen?

🏆 Duidelijke resultaten: na de training heb je als spelbegeleider genoeg handvaten hoe je The Workplace Game binnen jouw organisatie in kan zetten.

🔍 Ontdek verborgen kansen: het word je als spelbegeleider duidelijk wat het instrument The Workplace Game is en hoe je dit kan inzetten. Je leert ook hoe je collega’s de methodiek eigen kan laten maken, zodat The Workplace Game in de gehele organisatie ingezet kan worden..

Programma

Locatie

Bouwcampus TU Delft

Gebouw 26B

Van der Burghweg 1

2628 CS Delft