Universiteitsdag 15 juni 2019

Universiteitsdag 15 juni 2019

Universiteitsdag zaterdag 15 juni 2019

Hier kunt u zich aanmelden voor de Universiteitsdag van zaterdag 15 juni 2019.

Een uitgebreid programmaoverzicht en actuele informatie over de Universiteitsdag vindt u op: http://alumni.uva.nl/universiteitsdag 

 

 

Vul hieronder uw hoogst genoten opleiding aan de UvA in. 
Voorbeeld: Nederlandse taal en cultuur
Let op: onderstaande gegevens (studie en afstudeerjaar) komen op uw badge te staan.
Vul de naam in van de opleiding waar u momenteel bent ingeschreven.
Voorbeeld: Nederlandse taal en cultuur
Let op: onderstaande studie komt op uw badge te staan.

WORKSHOPS & DIVERSE ACTIVITEITEN (BINNEN & BUITEN)

 
Naast de workshop kun je aan allerlei leuke en sportieve activiteiten meedoen. Binnen en buiten Gebouw E. Zo kun je apenkooien en megatwister spelen, stuiteren op het springkussen tot je niet meer kan en je mooi laten maken bij de dames van de schmink. Voetbal tegen een robot, verbaas je tijdens de natuurkundekermis, buiten leer je boogschieten of fiets je eigen kunstwerk. Het kan allemaal! Meer dan genoeg te doen dus!

Maar misschien wil je juist gewoon even chillen of lekker een kleurplaat maken. Dat kan ook. En heb je dorst gekregen? Haal dan je limonade bij de Ranja Koe. 

IJsjes zijn er ook. Die maken we zelf. Zonder ijsmachine en zonder vriezer, maar met stikstof van 198 graden Celsius ONDER nul. Echt hééééél koud dus. Kom maken èn proeven.

 

 

Het is helaas voor begeleiders niet mogelijk om de rondes van het programma voor  leeringen van het VO te volgen (m.u.v. BetaBreak). 
Wilt u als ouder zelf het programma voor volwassenen volgen? Meld u zich daar dan apart voor aan.
 

Totaal: € 0,00

Privacy statement

De door ons verzamelde gegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de organisatie van het evenement, en worden niet zonder uw toestemming aan derden verstrekt, tenzij dit ten behoeve is van de organisatie van het evenement. Uw informatie wordt niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. De gegevens worden enkel opgeslagen bij Aanmelder.nl, een ISO 27001 gecertificeerd bedrijf. U kunt uw gegevens altijd inzien of wijzigen door middel van de link die we u toesturen na succesvolle registratie. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via congres@uva.nl

        

jouw online aanmeldformulier
 jouw online aanmeldformulier