Vier Vakmanschap !

Vier Vakmanschap !

Veelgestelde vragen

 

Tot wanneer kan ik annuleren?

Gedurende de inschrijftermijn kun je kosteloos annuleren, tot 6 weken voor de aanvang van de Open Activiteit; € 12,50 (twaalf euro en vijftig
cent) per Deelnemer per geannuleerde activiteit in verband met administratiekosten;
(iii) in de periode vanaf 6 tot 2 weken voor de aanvang van de Open Activiteit: 50% van de
kosten van de Open Activiteit; 

Als je tot 6 weken voor het congres je inschrijving nog kosteloos annuleert betaal je € 12,50 administratiekosten. Tussen 2 weken en 6 weken voor het congres berekenen we 50% van de deelnamekosten. Je ontvangt een creditfactuur. Als je al hebt betaald, restitueren we 50%. Als je annuleert binnen 2 weken voor het congres berekenen we 100% van de deelnamekosten. 

Je kunt alleen schriftelijk/per mail annuleren (congres@bazaltgroep.nl). 
De organisator is niet verantwoordelijk voor het tijdig ontvangen van de annulering (bij mail gaan we uit van de datum van ontvangst van de mail). 

Wat als ik ziek of verhinderd ben op de dag of dagen van het congres?

In dit geval gelden dezelfde voorwaarden als bij het annuleren. U kunt zich laten vervangen door een collega. Geef als het kan tijdig de naam van de deelnemer die u vervangt door. Dat kan bijvoorbeeld relevant zijn als er een certificaat wordt uitgegeven. 

Tot wanneer kan ik inschrijven? 

Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Voor plaatsing is de volgorde van binnenkomst bepalend. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt zullen we de inschrijving sluiten. Het kan zijn dat vlak voor aanvang van het evenement al niet meer alle keuzeopties beschikbaar zijn. 

Waar kan ik terugvinden voor welke programmaonderdelen ik me heb ingeschreven? 

Je hebt per mail een bevestiging ontvangen van Congres team (noreply@aanmelder.nl) ontvangen. Hierin vind je jouw workshopkeuzes. (Heb je niet direct na je inschrijving een bevestiging ontvangen? Kijk dan of de mail in de ongewenste items is beland en voeg de mail toe aan je postvak in. Of neem contact op of je inschrijving wel goed verwerkt is (0118-480901)

Kan ik mijn keuzes nog wijzigen? 

Je hebt een bevestiging van Congres team (noreply@aanmelder.nl) ontvangen. Hierin vind je onderin de mail een link naar je registratie. Klik op de link om je registratie wijzigen. Je kan hiermee naam, adres, route/workshop keuzes veranderen.

De factuur is nog niet voldaan (bijvoorbeeld omdat ik pas net heb ingeschreven) op de dag van het evenement. Heb ik wel toegang?

Bij ontvangst op het congres laten we elke geregistreerde deelnemer toe. De betalingsverplichting blijft uiteraard. 

Waarvoor kunnen foto's en ander beeldmateriaal gemaakt op het congres worden gebruikt? 

Beeldmateriaal kan worden gebruikt in de communicatie van de Bazalt Groep (Bazalt, HCO en RPCZ) in combinatie met een bericht over het congres, tot maximaal 2 jaar na het congres. Het kan gaan om een bericht op sociale media, op onze websites, een artikel of op youtube. 

 

Lees hier de gehele Algemene Voorwaarden.

evenementsregistratie
 evenementsregistratie