Verkennen, verbinden, vooruitgang

Verkennen, verbinden, vooruitgang

 

Verkennen, verbinden, vooruitgang: Vebego!


Bij Vebego zijn we continu in beweging. Op zoek naar nieuwe kansen, mogelijkheden en oplossingen. Manieren om nóg beter, nóg verantwoorder en van nog grotere toegevoegde waarde te zijn. De zoektocht naar manieren om continu onze dienstverlening te verbeteren en daarmee daadwerkelijk impact te hebben.

Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Daarom staat de Vakbeurs Facilitair voor Hago Zorg, Hago, Hago Airport Services, Alpheios en Fortron in het teken van Verkennen, Verbinden en Vooruitgang. We presenteren jullie de innovaties in de branche, stellen je voor aan onze experts en delen onze visie op facilitaire dienstverlening. Zo realiseren we samen vooruitgang. Niet alleen voor jullie, maar ook voor onze medewerkers en de branche als geheel.

Kom met ons verkennen, verbinden en vooruit gaan? Bezoek ons tijdens de Vakbeurs Facilitair op 25, 26 en 27 januari in Jaarbeurs Utrecht! Jullie zijn van harte welkom voor een goed gesprek,  een vooruitstrevend idee en uiteraard een hapje en een drankje. Wij praten jullie graag bij over trends, innovaties en mogelijkheden om jouw facilitaire dienstverlening nóg beter te organiseren. Je vindt ons op stand B12.

Tot dan!