Verkennen, verbinden, vooruitgang

Verkennen, verbinden, vooruitgang

 

Verkennen, verbinden, vooruitgang: Vebego!
 

 

 

 

Samen zorgen voor een betere performance

Alpheios verbindt graag met elkaar en voor elkaar om zo te komen tot de beste performance. Een mooi voorbeeld is de bijdrage die werd én wordt geleverd aan de professionalisering van de nieuwe facilitaire samenwerkingsvorm op Schiphol. Collectiviteit is een harde eis die de luchthaven stelt aan de samenwerking. De inzet van uniforme werkwagens is hier onderdeel van. Hoe kan op meer ergonomische en efficiënte wijze schoongemaakt worden? Het Triple-T concept van Alpheios biedt uitkomst. De Triple-T trolleys worden inmiddels gebruikt door Hago Airport Services, maar ook door concullega's. Dat is verbinden!
Meer over deze samenwerking

 

Op alle fronten goed bekeken

Wil jij dat de uitstraling van jouw gebouw continu op peil is en niet alleen na een periodieke onderhoudsbeurt? En wil jij één aanspreekpunt voor alle gevelonderhoudswerkzaamheden?

Met Totaal Gevelmanagement verbindt Fortron zowel technisch als esthetisch onderhoud en realiseert daarmee een waardevol gebouw voor jou en je gebouwgebruikers. Duurzaam, innovatief en kostenefficiënt. 

 


 

Hago en Balanz Facilitair: schoonmaak als integratiemotor! Sinds twee jaar voeren Hago en Balanz Facilitair hand in hand het schoonmaakwerk op de nieuwe campus van het Arcus College in Heerlen uit. Een bewuste keuze van het Zuid-Limburgse regionaal opleidingencentrum (ROC). "We combineren het beste van twee werelden." De samenwerking leert dat de bedrijven elkaar echt kunnen versterken. Het is schoonmaak met een uniek personeelsbestand.

 


Comfortabel dichtbij

Genomineerd voor de Best Practice Award 2016.
Een nieuw contract op Schiphol verbindt de 4 concurrenten, Hago Airport Services, Asito, Raggers en ISS, in een nieuwe vorm van samenwerken.

Nieuw is namelijk de collectiviteit als centraal thema. Collectiviteit als gedeelde verantwoordelijkheid van de vier opdrachtnemers en als perceeloverschrijdend thema.

 


Schoonheid moet je koesteren

2x Genomineerd voor de Best Practice Award 2016: TOP Acadenie & UMCG Services.

De TOP Academie is de unieke verbinding tussen verschillende partijen.
Een ketensamenwerking waarbij jongeren met een lastige arbeidsmarktpositie een opleiding en baan geboden wordt.

Bij de bijzondere verbinding tussen klant en leverancier, in de vorm van UMCG Services, staat het welzijn van haar schoonmaakmedewerkers altijd centraal.