Een diner op basis van uw DNA!

Het vers+ diner op maat op 9 oktober 2018 is een avondvullend programma waar experts vanuit verschillende perspectieven u inspireren over de toekomst en businesskansen van Personalised Food & Health.

Tijdens dit programma geniet u met gelijkgestemde pioniers van een diner is gemaakt voor uw unieke metabolisme, bereid door een in nutriënten gespecialiseerde topkok!

Voor het vers+ diner op maat neemt u dan ook uw DNA af. Daaruit blijkt uw persoonlijke behoefte aan macronutriënten en een serie micronutriënten. Het belooft een unieke ervaring te worden: het meest persoonlijke diner ooit. 

 

Voor pioniers

We nodigen een select gezelschap uit voor dit evenement. Mensen waarvan we weten dat ze net als wij overtuigd zijn van de plus van vers. En die in Personalised Food & Health businesskansen zien die hun organisatie op een duurzame voorsprong zet. Pioniers dus op het gebied van voeding en gezondheid! Partners of mogelijke partners van vers+!

 

vers+

Met dit evenement zetten we vers+ op de kaart. vers+ heeft als doel transparantie te geven over de nutriëntwaarde van groenten, de wetenschappelijke basis over de relatie tussen voeding en gezondheid te versterken en vraag én aanbod van personalised food te organiseren.

 

Deelname

U kunt zich niet meer online aanmelden voor het vers+ diner op maat. Wilt u er desondanks bij zijn, stuur dan een mail met uw motivatie en achtergrond naar events@innovationquarter.nl. Voor deelname aan het vers+ diner op maat vragen we een bijdrage in de kosten van €250,00 per persoon (inclusief BTW).

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren