vers+ diner op maat

Met plezier nodigen wij u uit voor het bijzondere evenement vers+ diner op maat, dat plaatsvindt op 9 oktober 2018 van 16u30 tot 21u30 in het World Horti Center (WHC).

 

Een diner op basis van uw DNA!

Het vers+ diner op maat is een avondvullend programma waar experts vanuit verschillende perspectieven u inspireren over de toekomst en businesskansen van Personalised Food & Health.

Tijdens dit programma geniet u met gelijkgestemde pioniers van een diner dat op maat. Dat diner is gemaakt voor uw unieke metabolisme, bereid door een in nutriënten gespecialiseerde topkok!

Voor het vers+ diner op maat neemt u dan ook uw DNA af. Daaruit blijkt uw persoonlijke behoefte aan macronutriënten en een serie micronutriënten. Het belooft een unieke ervaring te worden: het meest persoonlijke diner ooit. 

 

Voor pioniers

We nodigen een select gezelschap uit voor dit evenement. Mensen waarvan we weten dat ze net als wij overtuigd zijn van de plus van vers. En die in Personalised Food & Health businesskansen zien die hun organisatie op een duurzame voorsprong zet. Pioniers dus op het gebied van voeding en gezondheid! Partners of mogelijke partners van vers+!

 

vers+

Met dit evenement zetten we vers+ op de kaart. vers+ heeft als doel transparantie te geven over de nutriëntwaarde van groenten, de wetenschappelijke basis over de relatie tussen voeding en gezondheid te versterken en vraag én aanbod van personalised food te organiseren.

 

Aanmelden voor 15 juli

Ondanks dat 9 oktober nog ver weg lijkt, horen we graag uiterlijk 15 juli of u aanwezig wilt en kunt zijn. Dit is nodig in verband met de analyse van uw DNA en de voorbereidingen die we treffen om vervolgens tot uw persoonlijke voedingsprofiel en menu te komen.  Ga naar het aanmeldformulier.

 

Kosten

We vragen u voor het vers+ diner op maat een bijdrage in de kosten van €250,00 per persoon (inclusief BTW).