Uitnodiging voor standhouders

De Vereniging voor Hygiëne & Infectiepreventie in de Gezondheidszorg (VHIG) organiseert op dinsdag 7 en woensdag 8 april 2020 het jaarlijks tweedaags congres voor haar beroepsleden. Dit jaar vindt het congres plaats in de ReeHorst te Ede. In 2019 hebben we ruim 300 deelnemers mogen verwelkomen op het VHIG Congres en ook in 2020 verwachten we dit aantal inschrijvingen te gaan halen.

Het programma is inmiddels vastgelegd. Details vindt u op de VHIG/evenementen websitepagina. Het thema dit jaar is: Van DI(P) naar VIP !
De pauzes, het diner en het feest op dinsdagavond zijn uitgelezen momenten om te netwerken. Alle pauzes en de lunches vinden plaats op de beursvloer waar aan bedrijven de mogelijkheid wordt geboden om zichtbaar aanwezig te zijn

Voor standhouders zijn verschillende pakketten samengesteld:

- Exclusief (hoofd standhouder)
- Dubbel
- Premium
- Basis

Details vindt u op de pagina pakketten.

U kunt zich aanmelden via de Aanmeldpagina.
Inschrijven voor Pakket Exclusief kan tot 15 januari 2020. Voor dit pakket geldt een toewijzingsprocedure die in de derde week van januari zal plaatsvinden. Indeling van pakketten Dubbel, Premium en Basis gebeurt vanaf begin februari op volgorde van aanmelding, dus wij adviseren u spoedig te reserveren, want vol = vol! 

Bij aanmelding kunt u een voorkeur voor plaatsing doorgeven. Deze voorkeur biedt geen garantie voor uiteindelijke toewijzing.

Procedure:

- Tot 15 januari 2020: inschrijven als (potentiële) Exclusieve standhouder
- 24 januari 2020: bekendmaking Exclusieve standhouder (op basis van loting)
- 31 januari 2020: bekendmaking keuze standplek door Exclusieve standhouder
- 7 februari 2020: bekendmaking toewijzing overige standhouders (op volgorde van inschrijven, voorkeur en beschikbaarheid)
- 7 februari 2020: bekendmaking aanlever-specificaties voor de folder in de congrestas

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Annemiek Gras van Key Conference Support, via congres@vhig.nl of 06 460 35 708.

Wij hopen u te mogen verwelkomen als standhouder tijdens het VHIG Congres 2020.
Graag tot ziens op 7 en 8 april in Ede!

Vriendelijke groet,
Namens de congrescommissie,


Marie Louise van Leest
Deskundige Infectiepreventie