Uitnodiging voor standhouders


De Vereniging voor Hygiëne & Infectiepreventie in de Gezondheidszorg (VHIG) organiseert op dinsdag 9 en woensdag 10 april 2019 het jaarlijks tweedaags congres voor haar beroepsleden. Dit jaar vindt het congres plaats in De Broodfabriek Expo & Eventcenter te Rijswijk. In 2018 hebben we ruim 300 deelnemers mogen verwelkomen op het VHIG Congres en ook in 2019 verwachten we dit aantal inschrijvingen te gaan halen.

De congrescommissie is momenteel druk bezig met de invulling van het inhoudelijk programma. De pauzes, het diner en het feest op dinsdagavond uitgelezen momenten om te netwerken. Alle pauzes en de lunches vinden plaats op de beursvloer waar aan bedrijven de mogelijkheid wordt geboden om zichtbaar aanwezig te zijn

Voor standhouders zijn drie verschillende pakketten samengesteld.

- Pakket Exclusief € 5.750,-
- Pakket Premium € 2.750,-
- Pakket Basis € 2.100,-

Voor niet standhouders: folder of leaflet in congrestas € 450,-

Details vindt u op de pagina pakketten.

U kunt zich aanmelden via de Aanmeldpagina.
Inschrijven voor de pakketten Exclusief en Premium kan tot 15 februari 2019. Voor deze pakketten geldt een toewijzingsprocedure die op 22 februari zal plaatsvinden. Plaatsing voor pakket Basis gebeurt op volgorde van aanmelding en betaling, dus wij adviseren u spoedig te reserveren, want vol = vol! 

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Annemiek Gras van Key Conference Support, via congres@vhig.nl of 06-46035708.

Wij hopen u ook te mogen verwelkomen als standhouder tijdens het VHIG Congres 2019.
Graag tot ziens op 9 en 10 april 2019 te Rijswijk!

Vriendelijke groet,
Namens de congrescommissie,


Marie Louise van Leest
Deskundige Infectiepreventie