Sprekers
 

Patrick Knipscheer

Patrick Knipscheer is programmamanager ZIS/EPD bij het Slingeland Ziekenhuis. Patrick heeft bedrijfskundige Informatica gestudeerd en is sinds 2011 werkzaam in het Slingeland Ziekenhuis. Eerst als informatie analist (oa. EVD, EVS, LSP, EPD implementaties). Sinds 2015 programmamanager ZIS/EPD en projectleider HiX (2017), projectleider XDS (2018) en projectleider VIPP (2018/2019).

Titel presentatie: VIPP in de praktijk

 

Willeke Mennen

Willeke Mennen werkt al ruim 20 jaar bij Furore en de laatste 10 jaar als implementatieconsultant voor ChipSoft-ziekenhuizen. Daarbij heeft ze verschillende rollen vervuld; van funtioneel beheer t/m testcoördinator en van het geven van workshops tot en met adviseur migratiebegeleiding. Willeke kent het zorgproces, maakt makkelijk de vertaling naar het beheerproces en is het ChipSoft-aanspreekpunt bij Furore voor inzetvragen.

Willeke is op 1 februari de dagvoorzitter.

Marten Smits

Marten Smits is Technisch Specialist bij Furore en houdt zich al meer dan 4 jaar fulltime bezig met FHIR. Hierdoor is hij bijna vanaf het begin internationaal betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze nieuwe HL7 standaard. Marten is één van de auteurs van de MedMij FHIR specificatie, lid van het HL7 Nederland FHIR team, en ontwikkelt FHIR tooling bij Furore. Daarnaast is Marten groot fan van Ajax en een trots lid van het Furore wielrenteam.

Titel presentatie: MedMij

 

Jenna Takema

Jenna Takema is sinds drie jaar implementatieconsultant bij Furore en houdt zich bezig met EPD implementatie- trajecten. De afgelopen jaren is zij betrokken geweest bij de implementatie projecten van Epic in het AMC, VUmc en het UMCG. In die projecten maakte zij deel uit van het team verantwoordelijk voor de bouw en ingebruikname van het poliklinisch dossier. Hierdoor heeft zij kennis van en ervaring met het zorgproces in zijn geheel en het poliklinisch proces in het bijzonder.

Titel duopresentatie: VIPP in het EPD

 

Jos Vliegenthart

Jos Vliegenthart is vier jaar werkzaam bij Furore als implementatieconsultant. Vanuit zijn achtergrond als medisch informatiekundige en zijn ervaringen met implementaties is hij in staat de brug te slaan tussen de dagelijkse praktijk in een ziekenhuis en ICT. Een greep uit zijn klanten; LUMC, UMCU, Haaglanden Medisch Centrum en momenteel doet hij een opdracht bij het ErasmusMC.  Bij verschillende klanten heeft hij de implementatie van het patiëntenportaal ondersteund. Daarnaast is hij betrokken bij de mapping van HiX naar de BGZ en MedMij.

Titel duopresentatie: VIPP in het EPD