De corona crisis heeft ons werk en leven veranderd. Binnen Novicare ontstaan veel initiatieven om ons aan te passen, dat past bij ons. Het oorspronkelijke Novicare symposium op 7 april past zich ook aan. We hebben een bescheiden programma samengesteld waarin we gebruik maken van onze eigen expertise. Hopelijk kunnen we elkaar op 7 april in goede gezondheid digitaal ontmoeten.

 

Programma

De titel van het symposium is ‘Virtuele grenzen verleggen’. Specialisten ouderengeneeskunde van Novicare behandelen verschillende onderwerpen, zoals wondproblematiek en de lastige gesprekken met familie van cliënten. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen over de praktische zaken rondom de Wzd aan twee Wzd experts; zowel een specialist ouderengeneeskunde als een arts verstandelijk gehandicapten.

 

Het 'live' symposium dat gepland stond op 7 april hebben we verplaatst naar dinsdag 22 september 2020, ook bij UniePlaza. Klik hier voor meer informatie over dat symposium.  

 

Praktische invulling

  • Kosten voor deelname zijn € 25. Wanneer je je nu direct inschrijft voor beide symposia krijg je € 25 korting. Hiervoor schrijf je je eerst in voor het virtuele symposium, dan krijg je in de bevestiging een code, waarmee je je kunt aanmelden voor het symposium op 22 september.
  • Accreditatiepunten: 3 punten aangevraagd
  • Locatie: online webinar, link volgt nog

 

Lijkt het je interessant om deel te nemen? Hier kun je meer lezen en je inschrijven. Kun je helaas niet deelnemen, maar ben je wel benieuwd naar hoe wij werken? Neem dan eens vrijblijvend een kijkje in onze keuken, je bent van harte welkom!

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren