Vision Gebruikersdag 2020

Excuses, in de uitnodigingsmail van de Vision Gebruikersdag 2022 staat per ongeluk een verkeerde link. Klik hier voor de juiste aanmeldpagina.

 

Graag nodigen wij je uit voor de Vision Gebruikersdag 2020 op woensdag 9 december. Vanwege de ontwikkelingen rondom Covid-19 hebben we besloten de gebruikersdag om te zetten naar een verkorte online sessie. 

Ondanks de verkorting hebben we toch een gevarieerd en actueel programma samen weten te stellen. Dit jaar staat de analyse van harmonischen centraal. Verder kijken we naar de mogelijkheden met profielen en de inpassing van duurzame opwek in de middenspanning. Uiteraard trappen we de middag af met de recente ontwikkelingen binnen Vision. Onze nieuwe collega Irene van Kalleveen neemt ons uiteindelijk mee in de wereld van kabelanalyse en de mogelijkheden van de Eindige Elementen Methode (FEM).


In 2021 vieren wij ons 20-jarig jubileum. Voor deze gelegenheid willen we graag op verschillende fronten uitpakken. Wil je op de hoogte blijven? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. 
 

Je kunt je tot en met maandag 7 december aanmelden via het aanmeldformulier. De link naar het online evenement ontvang je de dag voor de gebruikersdag via een email. We nodigen je van harte virtueel uit op ons kantoor in Arnhem. 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren