Voor deelnemers! Neem je deel vanavond maar heb je geen link voor het webinar ontvangen? Check svp je spam en als je daarin geen mail vindt, bel dan met 06 22 544 644 (Kim van der Haar, Team NLcoach)

 

Waarom het thema voeding?
Op het gebied van sport en voeding is er nog veel te winnen. Ook voor trainers en coaches is het een belangrijk thema, omdat zij vaak door hun sporters om advies worden gevraagd. Is het voedingspatroon niet optimaal, dan kan dit belemmeringen opleveren in prestaties of zelfs tot lichamelijke klachten leiden. Weet jij als trainer-coach de weg in sport en voeding en kun je je sporters de beste begeleiding bieden op dit punt?

Inhoud webinar
Dit webinar bespreekt de diverse aspecten voor voedingsbegeleiding bij (top)sporters. Deskundigen Anja van Geel (sportdiëtist) en Jeroen Wouters (innovatie-manager Sport en Voeding) zijn beiden werkzaam bij Sportcentrum Papendal en delen hun ervaringen en inzichten op dit onderwerp graag met jou. Het webinar is interactief met veel ruimte voor vragen. Je vragen kun je ook al vooraf stellen via een e-mail

Thema's
. inleiding tot voedingsbegeleiding van sporters
. hulpvraag-gestuurde aanpak
. rol van de betrokken begeleiders
. RED-S (Relative Energy Deficiency in Sports)
. nieuwe ontwikkelingen en innovaties, waaronder digitale tools

Interessante korting!
Leden van NLcoach krijgen een aantrekkelijke korting op de deelnameprijs.  


Let op, het webinar vindt dit voorjaar slechts eenmaal plaats
op woensdag 8 juli 2020 (2
0.00 - 21.30 uur)