aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Workshop Voetbalfotografie

Welkom

Exclusief voor lezers van NUsport organiseert Nikon workshops Voetbalfotografie met Ajax- fotograaf Louis van der Vuurst. Ga samen met deze topfotograaf langs de lijn aan de slag en maak zelf dé perfecte voetbalfoto!

Let op: Ervaring is niet vereist, ook beginnende spiegelreflex-fotografen zijn van harte welkom.

De workshops worden gehouden op het trainingscentrum van Ajax “De Toekomst” in Amsterdam. In de ochtend vertelt Louis alles over zijn ervaring bij Ajax en leert hij je alle ins & outs om de beste voetbalfoto’s te maken. Hij is al vele jaren huisfotograaf van Ajax en is daarom dé persoon om deze workshop te geven.

Na een stevige lunch ga je samen met de fotograaf aan de slag om prachtige actiefoto’s van Jong Ajax te maken tijdens een training of oefenwedstrijd. Een perfecte voorbereiding, de ideale locatie, de juiste camera-instellingen en optimale timing zullen zorgen voor fantastische beelden.

Na het fotograferen helpt de fotograaf je met het selecteren en verwerken van jouw beelden en worden de mooiste resultaten besproken in groepsverband. Iedereen krijgt na afloop een fraaie afdruk van zijn beste beeld mee naar huis.

Neem je eigen camera mee, vanzelfsprekend zorgt Nikon voor een uitgebreide collectie camera’s en lenzen die je óók kunt gebruiken.

De workshop Voetbalfotografie vindt plaats op zaterdag 29 januari 2010. De prijs van de workshop is €99 en duurt van 11:00 tot 18:00.

Wilt u zich aanmelden voor de workshop van 12 februari klik dan op de datum.

Met vriendelijke groet,

De organisatoren

invitatie
 invitatie