Wat leuk dat u alvast een plaats wilt reserveren voor het SKG Jaarcongres 2023!

De volledige aanmelding en ticketverkoop voor deelname aan het congres is nog niet gestart. Als hier enkele gegevens achterlaat reserveert u (tijdelijk) een deelnameplaats op het congres.

Zodra de volledige aanmelding mogelijk is ontvangt u van ons als eerste een bericht en heeft u recht op deelname, mits u dan tijdig uw aanmelding en betaling voltooit.  

De kosten voor reguliere deelname aan het congres zijn wederom 495,- incl. btw. Bent u SKG-lid* dan kunt u gratis** of tegen het gereduceerd tarief deelnemen (u ontvangt hiervoor een kortingscode). Bent u spreker dan ontvangt u eveneens een kortingscode voor vrije toegang.

* Iedere partnerorganisatie van de SKG benoemt maximaal 3 leden. SKG-leden vormen gezamenlijk de SKG Deelnemersraad, die twee keer per jaar vergadert en samen met de TU Delft de koers van haar kennisprogramma bepaalt.
**Om de kosten voor het congres te dekken kunnen we alleen het éérst aangemelde SKG-lid gratis toegang verlenen, een tweede en/of derde lid betaalt het gereduceerd tarief
van 250,- incl btw