Geachte heer/mevrouw,

Impact nodigt u graag uit om deel te nemen aan ons voorjaars Cognos Update Seminar voor lokale overheden dat wij organiseren op de middag van donderdag 16 april aanstaande in Utrecht.

Klik op Welkom om u direct aan te melden.

Op deze middag gaan wij wederom vanuit verschillende invalshoeken in op actuele bouwstenen en dimensies van uw informatievoorziening. Onder de presentatoren ook twee externe sprekers, Ronny Bruinsma van de gemeente Emmen en Rainer Kopp van Apparo, die graag hun ervaringen met u delen. 

Monitor Facilitair Servicemanagement - Klantcase gemeente Emmen

Binnen de gemeente Emmen wordt de software van Planon gebruikt ter ondersteuning van de facilitaire processen en voor het vastleggen van facilitaire informatie. De gemeente streeft er naar om de klantgeoriënteerde processen efficiënter te laten verlopen en de facilitaire processen te optimaliseren. Ronny Bruinsma, Senior medewerker Managementinformatie bij de gemeente Emmen, gaat in op de vraag hoe Emmen het facilitair management heeft georganiseerd, welke informatievragen er leven binnen zijn organisatie op dit terrein en hoe zij in samenwerking met Impact Cognos hebben ingezet om tot monitoring en de gewenste managementinformatie te komen.

Impact Suite 2015 - Sneak preview

Wij maken van de gelegenheid gebruik om u op ons Cognos Update Seminar een sneak preview te geven van de nieuwe release van de Impact Suite. De Impact Suite is een set van Cognos management tools die inmiddels door bijna 50 lokale overheidsorganisaties gebruikt wordt. Bij veel van onze relaties leidt het gebruik van de Impact Suite tot een tijdsbesparing van 50% of meer op het beheren van de Cognos omgeving.

Uiteraard zal Jeroen de Graaff van Impact u voorzien van informatie direct vanuit de labs. In de nieuwe release van de Impact Suite vindt u onder andere de volgende functionaliteiten die op ons seminar nader zullen worden toegelicht en gedemonstreerd:

  • Het clonen van gebruikers.
  • Extra informatie bij het browsen van de Public Folders.
  • Error highlighting.
  • Een verbeterde performance bij het genereren van real time overzichten.
  • Het bulksgewijs omhangen/repareren van shortcuts en reportviews. 

Apparo Fast Edit - Een introductie 

Na de pauze zal Rainer Kopp van Apparo een introductie verzorgen van het product Apparo Fast Edit. Apparo Fast Edit is een webbased applicatie die u de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige manier eigen data of teksten toe te voegen aan uw bestaande Cognos rapportages. Apparo Fast Edit integreert naadloos met uw Cognos omgeving. Databewerking kunt u plannen met behulp van ingebouwde workflow functionaliteit en alle bewerkingen worden vastgelegd in een audit trail en zijn volledig traceerbaar. Rainer Kopp is zeer nauw betrokken bij de (door)ontwikkeling van Apparo Fast Edit en kan u een breed overzicht geven van de mogelijke toepassingen van zijn product. Hij zal dat doen met behulp van de nieuwste versie van zijn product (release 3.0).

Apparo Fast Edit - Een concrete toepassing op de A3 methodiek; naar jaarplannen met meer focus en bezieling en minder papier

Bij het managen van de continue organisatieveranderingen waar lokale overheden voor staan, wordt steeds vaker de A3 methodiek (gebaseerd op het INK-managementmodel) toegepast. Deze methode helpt om focus te houden op afdelings- en teamdoelstellingen die afgeleid zijn van de visie en strategie van de organisatie. Stephan Griesch van Impact zal u demonstreren hoe Apparo Fast Edit in combinatie met Cognos u op geavanceerde wijze kan faciliteren bij het werken met de A3 methodiek. Wij stellen u in staat om de realisatie van uw organisatie-, afdelings- en teamdoelstellingen en de daarmee samenhangende acties, te registeren, beheren en monitoren op een interactieve en efficiënte manier.  

Samenvattend: wederom een compleet programma, interessant voor iedereen die met informatievoorziening binnen lokale overheden te maken heeft!

Locatie en gratis deelname

Impact - partner van bijna 200 lokale overheidsorganisaties bij het realiseren van kwalitatief hoogwaardige managementinformatie - organiseert zijn seminar op 16 april aanstaande in het Muntgebouw, Leidseweg 90 in Utrecht. Het Muntgebouw is bereikbaar per openbaar vervoer (Utrecht CS) en de auto (gratis parkeren op 10 minuten loopafstand met een uitrijkaart van Impact). Deelname aan ons Cognos Update Seminar is gratis. Natuurlijk kunt u ook een (extra) collega laten deelnemen. Wilt u deelnemen, klik dan op Welkom. Als u en/of uw collega zich inschrijft, ontvangt u en of hij/zij van ons een bevestiging per mail. 

Wij zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Impact Information Management B.V.

Bart Visser

of klik hier om u direct af te melden
eventilo event app
 eventilo event app