Beste heer/mevrouw,

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de SPAR voorjaarsbeurs op woensdag 7 februari 2018 in de Fabrique in Utrecht!

Voor onze meer dan 300 SPAR- en Attent ondernemers is onze voorjaarsbeurs – naast een gezellige jaarlijkse happening – dé plaats om kennis te maken met alles wat jullie te bieden hebben. Voor jou en jouw organisatie dus dé gelegenheid om je beste beentje voor te zetten en ondernemers en hun medewerkers te inspireren, stimuleren en motiveren.

We willen de productpresentaties ook dit jaar baseren op de verschillende gebruiksmomenten. Lekkere producten voor bij het ontbijt, de lunch, maaltijd, koffie , borrel of leuke trendy non-food artikelen.

Alle creatieve ideeën zijn welkom: foodtrucks, proeftafels, workshops of andere vernieuwende ideeën maken van de voorjaarsbeurs een eigentijds evenement dat past bij het SPAR merk van nu.

Wij dagen je uit om er ook deze keer weer samen een spectaculaire beurs van te maken.

In de bijlage van deze uitnodiging vind je de tariefkaart voor deelname aan de beurs. Via het aanmeldformulier kun je aangeven van welke faciliteiten je gebruik wilt maken. 

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met je contactpersoon binnen SPAR of Ben van Wieringen, evenementen manager.

Met vriendelijke groet,

Susanne Kroon

Commercieel directeur SPAR

Ja, ik wil deelnemen aan de SPAR beurs
Nee, ik neem niet deel aan de SPAR beurs

Bijlagen

bezoekersregistratie excel
 bezoekersregistratie excel