Om je aanmelding compleet te maken, vragen we je onderstaande vragenlijst in te vullen. Het doel van deze vragenlijst is om inzicht te krijgen in de ontwikkeling op jouw school. Deze vragenlijst dient ter voorbereiding van het intakegesprek.

In een intakegesprek verkennen wij samen of het innovatietraject een geschikte ondersteuning biedt voor de ontwikkeling van jouw school. Daarom willen we een indruk krijgen van de ontwikkelvraag en de verwachtingen van jouw school.

Deze vragenlijst kan je tussentijds opslaan en op een later moment hervatten. Verstuur deze vragenlijst vóór 7 oktober. Na het versturen van de vragenlijst krijg je een kopie op jouw e-mailadres.

Achtergrondinformatie

Ter voorbereiding op het intakegesprek lezen wij graag meer over de onderwijsvisie van de school en over de schoolorganisatie. Hieronder kun je documenten invoegen die voor ons interessant kunnen zijn als achtergrondinformatie, zoals het schoolplan.

Schoolgegevens

Bedankt voor het aanmelden van jouw school voor het innovatietraject van Voortgezet Leren. We ontvangen graag jouw contactgegevens, zodat we het intakegesprek kunnen plannen. We gaan er vanuit dat de eindverantwoordelijke schoolleider hierbij aanwezig is. Ook hebben we een aantal gegevens nodig voor het opstellen van de samenwerkingsafspraken.

Gegevens contactpersoon:

Eindverantwoordelijk schoolleider:

Bestuurder:

Informatie alleen benodigd voor het opstellen van de samenwerkingsafspraken.

Door je aan te melden voor het innovatietraject ga je akkoord met het privacy statement van Voortgezet Leren.