Bezoek Naturalis met VSC

Naturalis opende deze zomer een prachtig nieuw museum bomvol prachtige collectie, fascinerende tentoonstellingen en diverse educatieve programma’s. Hoe ziet het nieuwe museum er uit en hoe is het tot stand gekomen?

Naturalis verwelkomt VSC-collega's op woensdagmiddag 11 december in het nieuwe museum voor een bezoek.

De aanmeldingen voor dit event zijn gesloten. Mail naar marianne@vsc-netwerk.nl om last-minute mogelijkheden te bespreken.

In een afwisselend programmma delen medewerkers van de afdelingen tentoonstellingen, communicatie en educatie hun ervaringen. We starten op de tribune, waar je in diverse korte presentaties hoort over de totstandkoming van het museum en de achterliggende visie van Naturalis.

Daarna gaan we het museum ontdekken! Waar ben jij nieuwsgierig naar? Via interactieve rondleidingen en diverse educatieve acitviteiten laten tentoonstellingsmakers en medewerkers van de afdelingen tentoonstellingen en educatie je het museum laten zien vanuit hun ogen. Je mag ze alles vragen.

Wil je wat langer kijken in die éne zaal? Dat kan! We sluiten de middag af met ruimte voor vrij bezoek.

Graag tot 11 december,

VSC en Naturalis

 

* De eerste drie personen die zich aanmelden vanuit een instelling zijn hierbij de gelukkigen, aanmelders 4,5 etc. zetten we in eerste instantie op de reservelijst. Als er nog plekken over zijn, kunnen er wel meer dan drie collega's van dezelfde instelling deelnemen, we nemen dan contact op met mensen op de reservelijst.

Vragen? Neem contact op via marianne@vsc-netwerk.nl.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren