Bezoek nieuwe Naturalis

Bezoek nieuwe Naturalis

Bezoek Naturalis met VSC

Naturalis opende deze zomer een prachtig nieuw museum bomvol prachtige collectie, fascinerende tentoonstellingen en diverse educatieve programma’s. Hoe ziet het nieuwe museum er uit en hoe is het tot stand gekomen?

Naturalis verwelkomt VSC-collega's op woensdagmiddag 11 december in het nieuwe museum voor een bezoek. Aanmelden voor dit evenement kan via het Aanmeldformulier. Er zijn 50 plekken en deelname is gratis. Omdat we collega's van zoveel mogelijk verschillende instellingen de kans willen geven om deel te nemen, verwelkomen we in principe maximaal 3 personen per instelling*.

In een gevarieerd middagprogramma delen medewerkers van de afdelingen tentoonstellingen, communicatie en educatie hun ervaringen. We starten op de tribune, waar je in diverse korte presentaties hoort over de totstandkoming van het museum en de achterliggende visie van Naturalis.

Daarna gaan we het museum ontdekken! Waar ben jij nieuwsgierig naar? Via interactieve rondleidingen in het museum laten tentoonstellingsmakers en medewerkers van de afdeling educatie je het museum laten zien vanuit hun ogen. Je mag ze alles vragen.

Wil je wat langer kijken in die éne zaal? Dat kan! We sluiten de middag af met ruimte voor vrij bezoek.

Graag tot 11 december,

VSC en Naturalis

 

* De eerste drie personen die zich aanmelden vanuit een instelling zijn hierbij de gelukkigen, aanmelders 4,5 etc. zetten we in eerste instantie op de reservelijst. Als er nog plekken over zijn, kunnen er wel meer dan drie collega's van dezelfde instelling deelnemen, we nemen dan contact op met mensen op de reservelijst.

Vragen? Neem contact op via marianne@vsc-netwerk.nl.

eventilo event app
 eventilo event app