Dagprogramma

Het complete programma wordt over enkele weken bekendgemaakt. Je zult kunnen bijpraten met VSC-collega's en veel leren, van experts en van elkaar, over diversiteit en inclusie in de praktijk. De inloop van de ledendag is tussen 09:30 en 10.00 uur. Eind van de middag sluiten we de dag af met een borrel.

  • Hoe pak je diverse personeelswerving aan?
  • Hoe programmeer je met en voor specifieke doelgroepen?
  • Hoe zit het met de toegankelijkheid van je instelling?

De ledendag biedt inspiratie en concrete handvatten, we delen ervaringen, do’s en dont’s en zorgen met elkaar dat we aan de slag kunnen op het gebied van personeelswerving en -selectie, programmering, tentoonstellingsontwikkeling en (fysieke) toegankelijkheid. We organiseren diverse workshopronden met verschillende sessies en laten ons inspireren door keynote speaker Sharon Ament van Museum of London, die haar ervaringen deelt.

Speedrondleiding door Rijksmuseum Boerhaave

Tijdens de ledendag kunnen alle aanwezigen op eigen gelegenheid het museum bekijken. Geïnteresseerden kunnen ’s ochtends om 09.30 uur mee met een rondleiding door het museum. Interesse? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Algemene Ledenvergadering

Tijdens de laatste workshopronde vindt de algemene ledenvergadering plaats. Directeuren kunnen zich hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier en krijgen t.z.t. de benodigde stukken opgestuurd.

 

 

05 november 2019

-
draaiboeksoftware
 draaiboeksoftware