Datum: 18 april 2019

Locatie: Libanon Lyceum, Rotterdam

De inloop is om 13:30 uur en het programma wordt rond 18:00 afgesloten met een maaltijd. De conferentie is gericht op leraren en teamleiders. Schoolleiders zijn ook welkom.
 
Aan het eind van je registratie kun je nog een persoon aanmelden. Wil je met een groep van je school komen die groter is dan 10 personen, neem dan contact op met Schoolinfo via info@schoolinfo.nl.

De conferentie is niet toegankelijk voor deelnemers die niet werkzaam zijn op een school. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met Schoolinfo via info@schoolinfo.nl.

Vul hieronder de postcode van je school in en selecteer de juiste school. Op deze manier kunnen we je koppelen aan de juiste school.

 Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de workshops.

Ticketkeuze vereist, maar er zijn geen beschikbare tickets. Neem contact op met de organisator.

Aanmelden en deelnamekosten

Aanmelden kan tot en met 17 april. De werkconferentie kost € 40,- per deelnemer. Per aanmelding wordt eenmalig administratiekosten in rekening gebracht. Je kunt je met meerdere personen tegelijk aanmelden. Zodra je betaling binnen is, ontvang je je toegangsbewijs per mail.

Betaling verloopt in principe via iDeal. Wil je betalen via factuur, dan kun je je uiterlijk aanmelden tot en met 4 april 2019. We verwachten in dat geval je betaling binnen 14 dagen na aanmelding, anders wordt je aanmelding geannuleerd.

Annuleren

Je kunt je deelname tot en met 11 april 2019 annuleren. Je ontvangt dan de deelnamekosten van € 40,- retour. In de bevestigingsmail staat een link waarmee je je kunt afmelden. Meld je je na donderdag 11 april 2019 af? Dan krijg je geen geld terug. Wel kan iemand anders jouw plaats innemen. In de bevestigingsmail staat een link waarmee je je inschrijving kunt veranderen.

Door je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je akkoord met het privacy statement van Schoolinfo.

Deze werkconferentie is een onderdeel van het nieuwe programma Voortgezet Leren, leerlingen motiveren met toekomstgericht onderwijs. Dit programma is het vervolg van de projecten Leerling 2020, Maatwerk en Stap 2. De VO-raad en Schoolinfo voeren het programma Voorgezet Leren samen uit.

Jammer dat je niet aanwezig kunt zijn bij de werkconferentie. In ieder geval bedankt voor je afmelding. Je ontvangt de deelnamekosten van € 40,- retour. Meld je je na donderdag 11 april 2019 af? Dan krijg je geen geld terug. Wel kan iemand anders jouw plaats innemen. Om onze werkconferenties te verbeteren horen we graag van je waarom je niet aanwezig kunt zijn.

Er zijn vragen die niet volledig zijn ingevuld (Ticket en betaling).