Webinar Real World Data van Ontozry® in de Lage Landen​​​​​

m.m.v. Prof. dr. Paul Boon, Dr. Hinke van Thuijl en Dr. Hans Carpay

Woensdag 12 juni 2024

inds 2022 is het anti-epilepticum Ontozry® (cenobamaat - CNB) in Nederland en België beschikbaar als aanvullende behandeling voor volwassenen met focale epilepsie.

Inmiddels is er al veel ervaring opgedaan met Ontozry® in de Lage Landen. We nodigen u daarom van harte uit voor een leerzaam webinar over Ontozry® waarin we de real world evidence van Nederland en België bespreken. Het doel van dit webinar is om behandelaren zoals u inzicht te bieden in o.a. de effectiviteit en veiligheid van Ontozry®, maar ook de werkelijke ervaringen vanuit de klinische praktijk.

Onder leiding van dr. Hans Carpay zullen prof. dr. Paul Boon en dr. Hinke van Thuijl hun bevindingen met u delen voor een optimaal begrip van de behandeling met Ontozry®.

In de voorbije 25 jaar heeft dr. Hans Carpay ervaring opgedaan met zo ongeveer alle (nieuwe) anti-epileptica en samen met hem zullen we kijken naar wat de ervaringen in de Lage Landen met Ontozry® voor uw dagelijkse neurologische praktijk kunnen betekenen.

Eventuele vragen of casuïstiek kunt u in sturen naar info@debaar.net. Deze zullen we in een aansluitende casuïstiek sessie met elkaar bespreken.

Programma 12 juni 2024

19.45 uur - Welkom, dr. Hans Carpay

19.50 uur - Real world evidence data en ervaringen met Ontozry®, prof. dr. Paul Boon (UZ Gent)

20.20 uur - Ervaringen met Ontozry®, dr. Hinke van Thuijl (SEIN)

20.40 uur - Vragen en casuïstiek, dr. Hans Carpay

21.00 uur - Einde

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren