aanmelder.nl, eenvoudig evenementen organiseren

Weekend Mechelen

Lieve vrienden

Lieve vrienden

 

Bram en stan vieren feest!

 

13 mei 1985 is de datum  die wij aanhouden als begin van onze relatie end dat betekent dat  wij, (als alles goed gaat) 30 jaren samen in 2015 en wij willen dat graag samen met julie vieren.

 

Wij nodigen jullie van harte uit voor een weekend Mechelen, de stad die ons hart heeft gestolen en waar we sinds october 2014 wonen.

Mechelen, de enige vlaamse stad met 4 unesco werelderfgoed vermeldingen, met meer dan 300 monumenten in de binnen stad, met meer dan 110 cafeetjes, een stuk of 90 restaurants, winkels, musea, kruidtuin/park, 20 Geocashes en Dijlepad, kortom een prachtige omgeving om een feestje te houden.

 

Het programma is nog niet helemaal rond, een tipje van de sluier willen we natuurlijk graag nu al oplichten.

 

Zaterdagmiddag 9 mei 2015 is er een optioneel programma voor iedereen die mee wil. Dit is geen must en je mag ook zelf de stad ontdekken (of gewoon pas later in de middag aankomen).

 

We komen rond 1230 uur samen voor een lunch, gevolgd om 1500 uur door een georganiseerde historische stadswandeling,  met o.a.  de voormalige paleizen van Margareta van Oostenrijk en Margareta van York, het paleis van de Grote Raad,  de 14e-eeuwse muurschilderingen in de Sint-Janskerk en een beklimming van de Sint-Romboutstoren.  De wandeling is rond 1700 uur ten einde.

 

Zaterdag avond 9 mei ontvangen we jullie graag allemaal vanaf 1900 uur voor een borrel, gevolgd door een heerlijk dinner, natuurlijk onder het genot van de nodige drankjes en gezellige muziek.  Een eindtijd hebben we niet voorzien J.

 

 

 

Een hotelkamer met ontbijt is gereserveerd voor iedereen voor zaterdag avond 9 mei. (laat aub weten als je niet overnacht)  Inchecken kan officieel vanaf 1500 uur, maar koffers kan al eerder in het hotel afgegeven worden.

Voor diegene  die ‘van verre’ komen  zal er al een kamer met ontbijt beschikbaar zijn op vrijdag 8 mei.

 

Zondag 10 Mei

De dag is aan jullie.  Het ontbijt is inclusief in het feestprogramma, maar wil je uitslapen mag dat ook.  De stad verder ontdekken, een museum doen, lekker lunchen of gewoon terug naar huis, het is aan jezelf om te bepalen wat je wilt.

Wil je zondagnacht ook nog blijven slapen (op eigen kosten), laat het weten en we passen de reservering aan.

evenementsregistratie
 evenementsregistratie