Routebeschrijving

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Parnassusplein 5
2511 VX  Den Haag

 

Let op: neem uw legitimatiebewijs mee
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vraagt bezoekers in alle gevallen een geldig legitimatiebewijs te tonen bij binnenkomst. Neem daarom uw legitimatiebewijs mee!
 
Met het openbaar vervoer:
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Den Haag Centraal is het eindpunt van treinen uit de richting Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Op dit station stopt ook een groot aantal trams en bussen.
Voor actuele reisinformatie kunt u bijvoorbeeld terecht op de websites van de betreffende vervoersbedrijven:
Klik op: HTM
 
Looproute:
Vanaf Den Haag Centraal volgt u de looproute richting het centrum van Den Haag. U loopt links naast het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap onder een gebouw door. Over de brug slaat u rechtsaf de Zwarteweg in. U wandelt onder het tramviaduct door. Na ongeveer 30 meter loopt u links het Parnassusplein op. De hoofdingang bevindt zich aan de rechterkant van dit plein.
 
Met de auto:
Uit de richtingen Amsterdam en Rotterdam
Volg de A4 richting Prins Clausplein. Daarna afslaan naar de A12 richting Den Haag centrum. Vervolgens routebeschrijving zoals vanuit Utrecht.
 
Uit de richting Utrecht
Volg de A12 tot het Prins Clausplein. Daarna doorrijden richting Den Haag centrum. Vervolgens afslag Den Haag centrum (afrit 2) nemen.
Aan het einde van de afslag linksaf en dan het Prins Bernardviaduct op. Bij de afrit links voorsorteren en bij de stoplichten aan het eind van het viaduct een U-bocht linksom maken. Rij de ventweg op (neem dus niet de oprit van het viaduct) en volg de borden 'Helicon'. Links onder het Bernhardviaduct door, de Oranje Buitensingel op. Bij de 2e mogelijkheid links de brug over en direct weer links.
 
Parkeren:
De ingang van de dichtbijzijnde parkeergarage 'Helicon' bevindt zich rechts vlak voor het tramviaduct. Mocht de parkeergarage vol zijn, dan is de dichtstbijzijnde parkeergarage Muzenplein, zie bijgaande link: Q-park Muzenplein. (loopafstand 2 minuten).
Achter het Centraal Station kunt u ook parkeren, zie bijgaande link: Q-park CS New Babylon (loopafstand ca. 8 minuten).