Werkconferentie Duurzame inzetbaarheid 9 april 2013

Werkconferentie Duurzame inzetbaarheid 9 april 2013

logo aanmelder.jpg EDB Award verkleind.JPG

Uitnodiging Werkconferentie 9 april 2013

Werken aan doelgerichte ideeën voor duurzame inzetbaarheid

Doet uw branchevereniging mee op 9 april a.s. in de Week van de Ondernemer?

Duurzame inzetbaarheid staat voor het goed en gemotiveerd je werk kunnen doen, nu en in de toekomst. Dit geldt zowel voor ondernemers, als voor medewerkers en zeker ook voor uw branchevereniging. Flexibilisering van de arbeidsmarkt, betrokkenheid en solidariteit, vitaliteit van werkgevers en werknemers, scholing, autonomie, noem het maar op, ze lijken allemaal van invloed.
Wat voegt uw branchevereniging effectief toe op dit toekomstgerichte thema? En, heeft u wel zicht op het juiste toekomstscenario?

Welke branchevereniging heeft in zijn vele contacten met zijn ondernemers tegenwoordig niet met een van deze thema's te maken? Wat zijn dan de bindende onderdelen, wat is het meest succesvol gebleken? Past dat succes ook in iedere toekomst?

Wilt u uw leden van gericht advies voorzien over duurzame inzetbaarheid, als branchevereniging hét verschil maken en hiervoor bruikbare ideeën opdoen?
Meld u dan aan voor de werkconferentie op 9 april van 13.00 -18.30 uur in de Jaarbeurs in Utrecht, tijdens de Week van Ondernemer. Aansluitend kunt u met ondernemers uw (nieuwe) ervaringen bespreken.

Branche breed gaat u onder leiding van Leendert-Jan Visser (directeur MKB-Nederland) en Lambert Koster (scenarist van De Baak) stapsgewijs drie reële toekomstscenario’s, die zijn voorbereid door een aantal van uw branchegenoten, verkennen om te achterhalen welke kansen er zijn om uw leden te steunen met advies en werkbare ideeën. U kunt hiermee ideeën opdoen om uw branchevereniging beter te positioneren voor de toekomst. De urgentie om met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan én kennis en ervaring over dit onderwerp worden ruimschoots uitgewisseld. Voorzitter MKB-Nederland, Hans Biesheuvel, zal tijdens het programma zijn visie geven op de kracht van ondernemerschap in relatie tot duurzame inzetbaarheid. Een aantal ondernemers die deelnemen aan het programma "Elke Dag Beter" schuiven aan waardoor we dicht bij de ondernemer en zijn dagelijkse praktijk blijven. Aan het einde van de dag reiken we aan een van deze ondernemers de "Elke Dag Beter Award" uit.

Doelgroep: Deze werkconferentie richt zich op de bestuurders, directies en beleidsmakers vanuit de diverse mkb branches en hun netwerken op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Aanmelden: Alvorens u zich inschrijft, verzoeken wij u deze enquête in te vullen. De uitkomst / best practice zal worden gebruikt tijdens de werkconferentie. U kunt zich hier aanmelden.

Na deze werkconferentie heeft u vanuit diverse invalshoeken doelgerichte ideeën vergaard en ervaringen uitgewisseld om uw eigen branchegerichte aanpak en communicatie met uw leden rondom het thema duurzame inzetbaarheid toekomst proof te maken. U, uw leden en hun werknemers worden duurzaam inzetbaar.

Aan deelname aan deze werkconferentie zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken ernaar uit u op 9 april te kunnen begroeten.

Volg Duurzame Inzetbaarheid in het mkb op twitter met #mkbdzi

ticketregistratie
 ticketregistratie