Datum: 6 juni 2019

Locatie: Het Hooghuis ZuidWest, Oss

Het programma start om 14.00 uur met een keynote over formatief evalueren door Wessel Peeters. Daarna volg je twee praktische workshops en rond 17.30 uur sluiten we af met een maaltijd.

De conferentie is gericht op leraren en teamleiders. Schoolleiders zijn ook welkom.

Aan het eind van je registratie kun je nog een persoon aanmelden. Wil je met een groep van je school komen die groter is dan 10 personen, neem dan contact op via info@voortgezetleren.nl.

De conferentie is niet toegankelijk voor deelnemers die niet werkzaam zijn op een school. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met Schoolinfo via info@schoolinfo.nl.

Vul hieronder de postcode van je school in en selecteer de juiste school. Op deze manier kunnen we je koppelen aan de juiste school.

Een aantal vragen over formatief evalueren

We vragen je om een korte vragenlijst in te vullen. Met jouw antwoorden doen wij het volgende:

  • We geven je advies over welke workshops voor jou interessant zijn.
  • We passen het niveau van de workshops aan, als uit de antwoorden van alle deelnemers blijkt dat dit nodig is.
  • We meten de kennis en ervaring over formatief evalueren van de deelnemers vóór de werkconferentie. (Na de werkconferentie krijg je nog een korte vragenlijst. We meten dan of jullie kennis en ervaring ná de werkconferentie is veranderd.)

We gebruiken je antwoorden alleen intern om deze werkconferentie te verbeteren. 

Voor de volgende stellingen geldt: 1 = nooit, 2 = soms, 3 = regelmatig, 4 = altijd

n.v.t.

Nooit

Altijd

n.v.t.

Nooit

Altijd

n.v.t.

Nooit

Altijd

Voor de volgende stellingen geldt: 1 = nee, 2 = een beetje, 3 = grotendeels, 4 = volledig

n.v.t.

Nee

Volledig

Beantwoord jij een van de volgende stellingen met ‘nee’ of ‘een beetje’? Dan raden we je aan mee te doen met de workshop die onder de stelling genoemd staat.

n.v.t.

Nee

Volledig

n.v.t.

Nee

Volledig

n.v.t.

Nee

Volledig

n.v.t.

Nee

Volledig

Schrijf je in voor de workshops

Je kan je hieronder inschrijven voor twee workshoprondes. Gebruik de rubric om te bepalen bij welke workshops jij nog iets kan of wil leren. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van de workshops.

€ 40,00

Totaal: € 40,00

Aanmelden en deelnamekosten

Aanmelden kan tot en met 5 juni. De werkconferentie kost € 40,- per deelnemer. Per aanmelding wordt eenmalig administratiekosten in rekening gebracht. Je kunt je met meerdere personen tegelijk aanmelden. Zodra je betaling binnen is, ontvang je je toegangsbewijs per mail.

Betaling verloopt in principe via iDeal. Wil je betalen via factuur, dan kun je je uiterlijk aanmelden tot en met 23 mei 2019. We verwachten in dat geval je betaling binnen 14 dagen na aanmelding, anders wordt je aanmelding geannuleerd.

Annuleren

Je kunt je deelname tot en met 30 mei 2019 annuleren. Je ontvangt dan de deelnamekosten van € 40,- retour. In de bevestigingsmail staat een link waarmee je je kunt afmelden. Meld je je na donderdag 30 mei 2019 af? Dan krijg je geen geld terug. Wel kan iemand anders jouw plaats innemen. In de bevestigingsmail staat een link waarmee je je inschrijving kunt veranderen.

Door je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je akkoord met het privacy statement van Schoolinfo.

VO-raad en Schoolinfo 

Deze werkconferentie is een onderdeel van het nieuwe programma Voortgezet Leren, leerlingen motiveren met toekomstgericht onderwijs. Dit programma is het vervolg van de projecten Leerling 2020, Maatwerk en Stap 2. De VO-raad en Schoolinfo voeren het programma Voorgezet Leren samen uit.

Jammer dat je niet aanwezig kunt zijn bij de werkconferentie. In ieder geval bedankt voor je afmelding. Je ontvangt de deelnamekosten van € 40,- retour. Meld je je na donderdag 30 mei 2019 af? Dan krijg je geen geld terug. Wel kan iemand anders jouw plaats innemen. Om onze werkconferenties te verbeteren horen we graag van je waarom je niet aanwezig kunt zijn.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren