21 maart 2019 Cals College, Nieuwegein

De inloop is vanaf 13:45 uur en de start is om 14:00 uur. Het programma wordt rond 17:15 afgesloten met een maaltijd.
 

Het actief betrekken van leerlingen en leraren is een belangrijk onderdeel van het programma. We vragen je daarom om een leerling en een leraar mee te nemen. 

In verband met de capaciteit is er een maximum van 4 deelnemers per school. Wil je toch graag met meer komen? Mail dan naar info@schoolinfo.nl.

Vul hieronder de postcode van je school in en selecteer de juiste school. Op deze manier kunnen we je koppelen aan de juiste school.

Schoolleiders voor de Toekomst brengt een aantal keer per jaar een nieuwsbrief uit, gericht op schoolleiders in het voortgezet onderwijs. Het doel van deze nieuwsbrief is om schoolleiders op de hoogte te houden van wat er speelt binnen Schoolleiders voor de Toekomst en hen meer te betrekken zodat de kennis wordt opgedaan, verspreid wordt binnen hun scholen.

Door je aan te melden voor deze bijeenkomst ga je akkoord met het privacy statement van Schoolinfo.

De werkconferentie wordt kosteloos aangeboden, maar er zijn wel kosten verbonden aan de organisatie. We willen verspilling (bijvoorbeeld catering) graag tegengaan. Dus heb je je aangemeld maar kun je onverwachts toch niet komen, meld je dan alsjeblieft af via de link in je bevestigingsmail zodat een andere schoolleider, leraar of leerling gebruik kan maken van jouw plek.

De beweging Schoolleiders voor de Toekomst wordt ondersteund door Schoolinfo.

Via deze afmelding meld je alle deelnemers van jouw school af. Wil je een leerling of collega afmelden of wijzigen, verander dit dan in je registratie. Kun je zelf niet aanwezig zijn, maar de leerlingen(en) en collega wel, stuur dan een mailtje naar info@schoolinfo.nl.