Beste heer/mevrouw,

Wil jij dit jaar ook goed beginnen met een avontuur op Zuid? Inspiratie opdoen en verrast worden? Meepraten en denken over oplossingen over de complexiteit op Zuid? Dat kan!  

Wellicht is de eerste uitnodiging in de mailbox blijven steken over de jaarwisseling. Geeft niet. Hieronder nogmaals de aanmeldlink voor dit speciale event in Theater Zuidplein in Rotterdam Zuid. 

Wat gaan we doen?

Ruim 100 studenten van 20 opleidingen aan Hogeschool Rotterdam zijn de uitdaging aangegaan. Zij hebben afgelopen maanden gewerkt aan vraagstukken in Rotterdam Zuid. De onderzoeken en activiteiten van de studenten hebben een maatschappelijke, gezondheidszorg, planologische, economische, creatieve, bouwkundige of communicatieve invalshoek. Tijdens WERKPLAATS Zuid op 25 januari 2018 delen zij hun onderzoeksresultaten, creatieve concepten en slimme oplossingen voor Rotterdam Zuid. Deze zijn vaak samen met bewoners bedacht.

Als bezoeker ben je ook deelnemer. Tijdens WERKPLAATS Zuid willen we graag een verdiepingsslag maken en met studenten, docenten én bezoekers in gesprek gaan. Per thema worden in multidisciplinaire groepen de opbrengsten van afgelopen periode gedeeld en bediscussieerd.  

WERKPLAATS Zuid

Donderdag 25 januari 2018

Theater Zuidplein

Programma

13.00     Inloop

13.30     Kick-off - Kleine Zaal

14.45     Aan het werk! (6 werkplaatsen met 6 verschillende thema’s)

15.45     Afronden + terugkoppeling

16.15     Napraten / drankje

17.30     Einde

 

Mouwen opstropen en aanmelden

Wil jij ook meewerken? Meld je dan aan voor WERKPLAATS Zuid en klik op de blauwe knop. In het aanmeldformulier kun je aangeven bij welk thema je die middag wilt aansluiten. Let op: je kunt je maar voor één Werkplaats en/of de borrel aanmelden. 

We zien je graag op 25 januari!

Met vriendelijke groet,

 

Carolien Dieleman

Directeur Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie

#werkplaatszuid2018

Ja, ik kom graag en meld me aan voor WERKPLAATS Zuid
Nee bedankt, ik meld me af