Pilot werkplezier CMI

Vanuit het medewerkersonderzoek zien wij en het CvB werkplezier als belangrijk aandachtspunt. Daarom zijn we in het schooljaar 2019-2020 gestart met de pilot werkplezier CMI. Deze pilot is uniek voor de HR. Alle medewerkers van CMI mogen hieraan deelnemen. Dus wil jij meer energie hebben op het werk, lekkerder in je vel zitten en uitgerust aan de slag gaan? Lees dan gauw verder.

Workshops werkplezier CMI OP3

In de weken drie, vijf en zeven van iedere onderwijsperiode kun je leuke workshops volgen. Deze workshops hebben thema’s als boksen, gezond slapen, kracht van de ademhaling, etc. Zie onderstaand schema voor alle workshops. 

 

Aanmelding en inschrijving workshops 

Alle workshops vinden plaats op de Wijnhaven. Je kunt je per kwartaal voor één van de drie workshops aanmelden. Per workshop hebben we ruimte voor 15 collega’s. Let op, vol = vol. Je kan voor de workshops de uren voor duurzame inzetbaarheid of professionaliseringsuren inzetten. Dit stem je af met je leidinggevende.

De workshops zijn bedoeld om kennis te maken met verschillende sporten of thema’s. Wil je na het volgen van een workshop meer doen met een sport of thema? Kijk dan naar het gezond en vitaal aanbod op HR Academie

Deel je ervaring met de workshops ook zeker met je leidinggevende. Wanneer deze pilot succesvol is, willen we dit voor volgend jaar doorzetten of eventueel dit jaar al opschalen. Mocht je zelf ideeën hebben om het werkplezier te vergroten? Bespreek deze vooral in je team en met je leidinggevende. Vanuit het MT is Erik van Dijk primair de trekker van dit thema. Je kunt hem ook benaderen.

Voor nu: veel plezier!

Groeten,

Heleen