Informatie

   
Ook dit jaar fietsen we weer mee voor het goede doel, de strijd tegen kanker. We zullen meedoen met de Westlandse Ride op zondag 27 mei 2018. Het wielerevent vindt plaats in Naaldwijk en is door de diverse afstanden een fietstocht waaraan iedereen mee kan doen. De Westlandse Ride is een evenement voor het goede doel en geen wedstrijd.
   
Fiets samen en maak een vuist tegen kanker door geld in te zamelen voor  het onderzoek naar hersentumoren. 
Samen is één van de kernwaarden van Nature's Pride. Laten we ons dit jaar daarom ook weer samen inzetten voor de strijd tegen kanker! Voor iedereen is wat wils, er worden namelijk 3 verschillende vrije toertochten georganiseerd; 25, 50 of 100 km. Dus geef je samen met je familie of vrienden op om met z'n allen een mooie tocht te gaan fietsen (maximaal 3 extra deelnemers per Nature's Pride medewerker).

De Westlandse Ride organiseert ook 'De 24 uur'. Hierbij rijden teams van getrainde renners een etmaal lang rondjes van zo'n 30 kilometer door het Westland. De start is op zaterdag 26 mei en finish op zondag 27 mei. Omdat de Ride in een voor Nature's Pride drukke periode valt, vaardigen we geen eigen teams af voor dit onderdeel. Er zullen wel collega's zijn die mee doen met De 24 uur. 

Heb je andere vragen over het evenement, stuur dan een mail naar ride@naturespride.nl.
     
Locatie, Fiets & Vervoer
Alle deelnemers zijn verantwoordelijk voor eigen vervoer naar de Ride (en ook een fiets om mee te rijden. Omdat op het startpunt van de Ride weinig parkeerruimte is, wordt aangeradende auto bij Nature's Pride te parkeren en (eventueel) samen met collega's naar de start te fietsen. Dit is ongeveer 6 kilometer. Zie de pagina 'locatie' voor meer informatie.  
  
Start en finish event
De start en finish is bij Olsthoorn Ranch in Naaldwijk. Zie de pagina 'programma' voor de verschillende starttijden. 
   
Het zou leuk zijn om samen, met z'n allen, nog een drankje te doen. Iedereen is met eigen vervoer en verder vrij om te kiezen wanneer hij/zij weg wilt gaan. 
   
Kleding

  • Fiets je als personeel mee met de 50 of 100 kilometer tour dan krijg je eenmalig een nieuw fietstenue. Anders dan vorig jaar is dit jaar alleen een kort tenue beschikbaar.
  • Familie, vrienden en of kennissen die mee willen rijden in een Nature’s Pride fietstenue kunnen het tenue aanschaffen. De kosten zijn € 50,- per tenue. Indien je als familielid, vriend of kennis een oud Nature’s Pride fietstenue hebt, mag je deze ook dragen.
  • Wil je een extra tenue bestellen dan zijn de kosten € 50,-.
  • Indien je meedoet aan de 25 km toer krijg je een Nature’s Pride T-shirt.
  •  

   
Wat kost het? 

Nature's Pride is de hoofdsponsor van de Westlandse Ride 2018. Daarnaast zal Nature's Pride de inschrijfkosten betalen voor deelnemers die zich via Nature's Pride inschrijven (ook voor vrienden en familie). Deelname aan de 25 km bedraagt € 15,-. Deelname aan de 50 of 100 km bedraagt € 25,-. Kinderen tot 12 jaar rijden (onder begeleiding) gratis mee. Wees a.u.b. serieus met je aanmelding; kom je niet opdagen zonder geldige reden, zullen wij genoodzaakt zijn het inschrijfbedrag per persoon aan je door te berekenen. 
   
Westlandse Ride Fiets-check
Voor deelnemers die zich via Nature's Pride aanmelden biedt Van Scheijndel Wielersport ('s-Gravenzande) een Westlandse Ride Fiets-check aan. Deze servicebeurt voor je fiets is een algemene check waarbij o.a. de bandenspanning, ketting, remmen en schakelen gecontroleerd worden. Kosten zijn € 30,00 waarvan € 5,00 gedoneerd wordt aan (het goede doel van) de Westlandse Ride. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.
  
Nature's Pride oefenrit
Op dinsdag 15 mei organiseert Nature's Pride oefenrit voor deelnemende collega's aan de Westlandse Ride, onder leiding van collega Hein Zwinkels. De oefenrit (op de racefiets) zal om 16:30 uur van start gaan bij Nature's Pride en ongeveer 1,5 uur duren. Ook hiervoor kan je je aanmelden via het aanmeldingsformulier.  
      
Wieler Westland Koerssok en Koersklakske
Ook Wieler Westland heeft een Westlandse Ride actie. Van elk verkochte koerssokken en koersklakske doneren zij € 1,00 aan de Westlandse Ride. Bestellen kan via deze link of het aanmeldformulier. 
     
   
          
Deelnemers Voorwaarden
Zodra je je hebt ingeschreven ga je akkoord met de Deelnemers Voorwaarden van de Westlandse Ride, zie hiervoor de pagina 'Algemene Voorwaarden'. Lees dit a.u.b. goed door. Wanneer de regels niet worden nageleefd door een deelnemer kan de organisatie overgaan tot het nemen van maatregelen gericht op de veiligheid van de overige deelnemers en het evenement. 
        
Verzekering 
Voor deelnemers die zich via Nature's Pride hebben ingeschreven is een ongevallenverzekering afgesloten. Deelname is op eigen risico. 
   
Foto's

Tijdens het evenement worden foto's gemaakt. Deze foto's worden mogelijk voor online marketingdoeleinden gebruikt. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kan je dit vooraf aan het evenement per email aan de organisatie doorgeven (ride@naturespride.nl).
   
Persoonsgegevens
Bij het aanmelden via deze website worden diverse persoonsgegevens gevraagd. Deze zijn o.a. nodig voor het aanvragen van wielerkleding maar ook voor de veiligheid (contactgegevens). Uiterlijk een week na het evenement worden de persoonsgegevens verwijderd.
          
Meedoen? 

Meld je hier aan, vóór 18 mei! 

e ticketverkoop
 e ticketverkoop