Hier kunt u zich aanmelden voor één van de informatiebijeenkomsten. De locaties waar de informatiebijeenkomsten worden gehouden bieden ruimte voor ongeveer 200 personen. Omdat we het belangrijk vinden om zo veel mogelijk zorginstellingen te informeren, hebben we een limiet ingesteld van maximaal 2 mensen per vestiging.

 

Ook kunt u zich hier inschrijven voor de workshops. Er zijn in totaal 7 verschillende workshops, verdeeld over 3 rondes. U heeft dus de mogelijkheid om 3 van de 7 workshops bij te wonen. Voor meer informatie over de inhoud van de workshops klikt u hier. Er geldt een limiet van 30 mensen per workshop. Van tevoren aanmelden voor de workshops is verplicht. 

 

NB: voor een aantal bijeenkomsten geldt dat er nog een paar plekken vrij zijn, maar dat inschrijven niet meer mogelijk is omdat teveel workshops vol zitten. Om dit probleem te verhelpen hebben we het mogelijk gemaakt om u aan te melden zonder dat alle workshoprondes zijn ingevuld.  U kunt voor de niet ingevulde ronde zelf kiezen welke workshop u bijwoont. Zodra het maximum van 200 personen is bereikt sluit de aanmelding voor de desbetreffende bijeenkomst.

symposiumregistratie
 symposiumregistratie