Geachte heer/mevrouw:

Op 6 september bevind zich een mega, reuze winter evenement in Oss plaats waarbij er optredens komen er zullen attracties zijn eet kramen een DJ en als klap op de vuur pijl zal er een mega sneeuw party gehouden worden. Ik wil ook bewijzen dat niet alleen volwassenen maar ook kinderen een evenement kunnen organiseren ik ben namelijk 14jaar oud. Mijn vraag aan u is of u de actie actief wilt steunen door middel van een in kleine investering. U kunt denken aan het gedeeltelijk sponsoren van bijvoorbeeld het podium, licht en geluid en de attracties. tijdens het evenement op 6 september maar ook daarna zal uw steun uiteraard onder de aandacht worden gebracht. Op het podium komt namelijk een groot scherm waar u, uw eigen reclame spot op kunt zetten, verder komt het event ook in de krant en waarschijnlijk ook op het nieuws Brabants nieuws. Op dit moment werk ik al samen met Brabant nieuws, de evenementencoördinator van de gemeente Oss, Jongerenraad en met Brabant nieuws en we gaan waarschijnlijk ook nog met SBS6 en met RLT samen werken. onder het mom van vele handen maken licht werk (een aantal kleine vissen maken een grote) hebben wij diverse sponsormogelijkheden bedacht, te weten:

Vermaak (attractie) sponsor: 450

Eten/voedsel sponsor: 300

Podium, licht en geluid sponsor: 550

Mega schuim sponsor: 150

Het mag uiteraard ook een kleiner bedrag zijn of groter

Uw aanbod en betrokkenheid (ik hoop enorm dat ik op u rekenen mag) mag u melden bij Peter van Aar via: pvanaar@paproducties.nl onder de noemer: B! Cool. Van harte hoop ik dat ik op uw steun mag rekenen.

Rest mij u te danken voor de tijd die u genomen hebt om deze brief te lezen.

Vriendelijke groeten, namens alle scholen van Oss, de gemeente Oss en alle mensen die op dit moment hard werken aan een B! Cool party,

Voor extra informatie:

P.A. Producties

theater – muziek – media

Raadhuislaan 23a

5341 GL Oss

t 0412 - 636 135

t 0412 - 610 434

f 0412 – 610 625

m 0622- 548 230

w www.paproducties.nl

Of bij
Simone Verreijt
xx-mone-xx@hotmail.com
t 06 -46485077

workshop organiseren
 workshop organiseren