Welkom

Hartelijk welkom op de evenements-website van Leergangen 2014.

Hier kunt u allerhande informatie vinden over Leergangen 2014. Verder kunt u zich hier aanmelden voor dit evenement, de uitnodiging of deelnemersinformatie bekijken en route informatie inzien.

Gebruik het menu links voor deze functionaliteiten.

Leergang “Werken in Netwerken”

Welke kansen biedt netwerkeconomie? Welke mogelijkheden zijn er om daar gebruik van te maken? De G.A. van Poelje Academie organiseert een avond om vrijwilligers in de praktijk te leren werken in netwerken.

Wanneer?
De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 13 mei a.s. van 19.30 – 22.00 uur. We sluiten zoals gebruikelijk de avond af met een informele netwerkborrel.

Waar?
ISW Hoogeland aan de Professor Holwerdalaan in Naaldwijk.

Voor wie?
Voor iedereen die zich bewust wil worden van de mogelijkheden die er zijn om meer voldoening te halen uit het (verenigings)werk of meer te doen met zijn talent.

Wat gaan we doen?
In de vorm van een workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:
 Waarom Werken in Netwerken?
 Waar ligt ruimte voor vernieuwing?
 Hoe benut je de kansen die er zijn?
 Wat is het resultaat?
 Wat wil je bereiken?
 Contacten opbouwen en onderhouden
 Netwerken = doen; aan de slag!

Door wie?
De leergang wordt aangeboden door G.A. van Poelje Academie. De workshop wordt gegeven door mevrouw Irmgard Bomers. Zij is de bedenker van WIN (werken in netwerken), een nieuwe manier van werken die past in deze tijd.

En verder?
De kosten voor deelname aan deze bijeenkomst bedragen € 25,00 voor bestuurders van verenigingen en € 49,50 voor bedrijfsmatige deelnemers. Hierbij inbegrepen zijn: 1 avond, lesmateriaal, koffie/thee en borrel.

Met vriendelijke groeten,

De organisator

evenements mailing
 evenements mailing