Workshops Meet up | 11 december 2017

Workshops Meet up | 11 december 2017

Meet up | 11 december 2017

 

Hartelijk dank voor uw interesse om een workshop te verzorgen! Een paar aanwijzingen geven we u graag mee voordat u het formulier invult.

De unieke Nederlandse aanpak van het Informatieberaad kenmerkt zich doordat alle partijen uit het zorgsysteem samen in een kamer –‘the whole system in a room’– werken aan de realisatie van een duurzaam informatiestelsel.

Die bijzondere werkwijze wordt zichtbaar tijdens de komende Meet Up. Met alle partijen samen werken we via inspirerende workshops toe naar concrete output. Voorbij de vrijblijvendheid worden deelnemers, dankzij interactieve werkvormen, zelf onderdeel van de oplossing.

Dat betekent iets voor u als initiatiefnemer. We vragen u om tijdens uw workshop, na een korte inleiding, vooral met deelnemers tot concrete afspraken en acties te komen rondom een probleem/use case/knelpunt in de informatievoorziening, gegevensuitwisseling of e-health toepassing. Alle workshops duren drie kwartier. We nemen de uitkomsten aan het eind van uw workshop mee naar het middagdeel. Zo hopen we met elkaar concrete stappen te zetten, voorbij de vrijblijvendheid!

De deadline voor het aanmelden van workshops is maandag 13 november. Omdat er maar twee workshopsrondes zijn, wordt er een selectie gemaakt uit alle aanmeldingen. De overige aanmeldingen worden op een reservelijst geplaatst. U krijgt hierover tijdig bericht.