Website voor het aanmelden van workshops voor

Meet Up | Gezonde data


Hartelijk dank voor uw interesse om een workshop te verzorgen tijdens de Meet Up van maandag 23 september 2019. Op deze website kunt u doorgeven wie vanuit uw organisatie over welk onderwerp één of meerdere workshops wil verzorgen. De deadline voor het aanmelden van workshops is maandag 26 augustus 2019.

Deze website is alleen voor het aanmelden van een workshop.

Op 23 september 2019 vindt bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor de 7de keer de Meet Up van het Informatieberaad Zorg plaats. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Gezonde data’.

Tijdens de Meet Ups van het Informatieberaad ontmoeten patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers én ICT-leveranciers voor de zorg elkaar. Zij doen inspiratie op over allerlei onderwerpen op het snijvlak van zorg en ICT. De dag start met een opening door Erik Gerritsen, secretaris-generaal van VWS.

Op 23 september kunnen de deelnemers onder andere kiezen uit tientallen workshops over het verzamelen, beheren, analyseren en toepassen van data in de zorg. Daarnaast wordt ingegaan op ontwikkelingen op het gebied van machine learning en artificial intelligence.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren