WRAP UP - European Utility Week 
Donderdag 24 november 2016 bij

​ 

De European Utility Week vindt plaats van 15 - 17 november in Barcelona. Onder de vlag van Dutch Power presenteren Accenture, Alliander (SIM-CI), Enexis, Joulz, Stedin en Technolution zich op het landenpaviljoen met als slogan "Technology for a new Energy Generation" 

Deze toonaangevende beurs voor de slimme energiesector zet jaarlijks de belangrijkste ontwikkelingen, trends en innovatieve oplossingen op een rijtje.

WRAP UP bij CGI 
Bent u niet in de gelegenheid om naar Barcelona te gaan? Of gaat u wel, maar wilt u graag met collega’s uit de utility sector napraten over de ontwikkelingen en oplossingen die in Barcelona zijn gepresenteerd?
 

Kom dan op donderdag 24 november voor een wrap up georganiseerd door Dutch Power en CGI. We ontmoeten u bij het hoofdkantoor van CGI in Rotterdam en brengen tevens een bezoek aan het Spark Innovation Center. Neem alvast een kijkje.

Programma
14.30 - 18.00 met aansluitend netwerken en een dinerbuffet.
Voor meer details kijk op de website.

Topics
Key Take Aways European Utility Week
Energy Revolution Europe, Intelligent Buildings Europe, Storage, Big Data & Analytics, Smart Metering - Smart Homes & End Use, T& D - The Intelligent Grid, Sustainable & Smart City, ICT and Data Management.

The Voice of the Client/Global 1.000.  
CGI deelt de resultaten van dit jaarlijks terugkerend onderzoek, gehouden onder >1000 executives wereldwijd, over trends en ontwikkelingen, business-implicaties en de impact van IT binnen de utilities sector.

Het concept ‘energy islands’. 
Visie op ons toekomstig energiesysteem. 

 

event management
 event management