Feyenoord Matchdays 

Aan de hand van persoonlijke spelerskaarten en activiteiten in een informele voetbalsfeer krijgen zo'n 100 werkzoekende jongeren de kans om op een unieke manier in gesprek te gaan met werkgevers. Dat is het idee achter de Feyenoord Matchdays.

 

Op 19 november krijg jij de kans om aan de hand van verschillende interactieve spellen aan jouw sollicitatieskills te werken. 

 

Op 21 november zal jij met alle opgedane ervaring op een dynamische en interactieve wijze kennis maken met de werkgevers. De werkgevers hebben vacatures uit de branches Horeca, Detailhandel,  Beveiliging en Hospitality. 

 

Reactie van een werkzoekende

Leuk om tijdens de warming-up spellen terug te krijgen dat je over bepaalde kwaliteiten beschikt. Soms kom je ook kwaliteiten tegen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. De workshop social media was leuk. Zaten goeie tips tussen over hoe je het beste je eigen visitekaartje kan zijn. –  reactie werkzoekende 23 jaar

 

Reactie van een werkgever

Het leuke van vandaag is dat de werkzoekenden worden beoordeeld op wie ze echt zijn en niet zozeer wat zij zijn op papier. De spellen zijn divers, de jongeren zijn divers en daardoor krijg je juist inclusiviteit. Iedereen doet mee en iedereen doet er toe. –  reactieTempo Team

 

maak kennis met joakim
 maak kennis met joakim