100% Interactief Programma

WeShareTalent LIVE! richt zich volledig op het samenbrengen en delen van kennis en expertise. Sprekers vanuit het bedrijfsleven en de overheid hebben een prominente rol op de verschillende podia gedurende de dag, maar ook van de deelnemers wordt verwacht dat zij actief hun kennis en expertise delen en in discussie gaan. WeShareTalent LIVE! biedt daarmee nieuwe ideeën, inspiratie, best practices en tips voor alle deelnemers.

Sprekers & Programma

In ruim 35 sessies, verdeeld over 7 tracks, beklimmen minstens 85 sprekers uit het bedrijfsleven en de overheid het podium om hun kennis en expertise te delen. Niet achterover leunen, maar mee doen! Er wordt van alle deelnemers verwacht dat zij ook hun kennis en expertise delen!

  • Klik hier voor het programma en een overzicht van alle sprekers.

Interactieve sessies

Shares
In 12 minuten zetten sprekers uiteen wat hun verborgen schat, ofwel hun aanbod van kennis en expertise, is. Uit haar omvangrijke netwerk heeft WeShareTalent voor jou de parels geselecteerd.

Visions
In een pitch van 18 minuten zetten experts uiteen wat hun toekomstvisie is voor een bepaalde sector of maatschappelijk thema met als doel deelnemers uit te dagen mee te denken en te discussiëren.

Think Tanks
In kleine discussiegroepen wordt rondom een specifiek onderwerp kennis gedeeld en met de groep verder uitgediept. Een moderator begeleidt dit proces.

1-op-1 meetings

Naast de interactieve sessies biedt WeShareTalent LIVE! de mogelijkheid om 1-op-1 meetings in te plannen. Tijdens de registratie wordt aan de deelnemers gevraagd om een kort profiel in te vullen. Dit geeft iedereen de mogelijkheid om gericht te zoeken naar bepaalde kennis en expertise. Ambassadeurs zorgen ervoor dat de gewenste ontmoetingen plaats hebben.

registratiesysteem
 registratiesysteem