Doelgroep

WeShareTalent LIVE! is voor managers en professionals uit organisaties die actief kennis willen delen, durven te vragen, geloven in de kracht van beide en vanuit hier stappen willen zetten om nieuwe paden te bewandelen.

Graag nodigen we managers en professionals uit die vanuit de rol als connector en/of talent willen participeren aan WeShareTalent LIVE! Het event biedt een enorme verrijking van het netwerk door de aanwezigheid van relevante connectoren uit meerdere disciplines en sectoren. Bovendien begeleiden de ambassadeurs van WeShareTalent je in de contacten met organisaties en deelnemers die jij graag wilt ontmoeten.

Connectoren
De connector is een belangrijke schakel tussen zijn/haar organisatie en WeShareTalent. De connector heeft inzicht in de mogelijkheden en behoeften van zijn/haar organisatie, afdeling of onderdeel. Hij/zij kan tevens aangeven welke talenten in aanmerking komen voor WeShareTalent en het concept bij hen introduceren. Een organisatie kent meerdere connectoren en een connector kan tevens ook een talent zijn.

Het event is de ideale gelegenheid om kennis te maken met WeShareTalent, inzicht te krijgen in de mogelijkheden en inspiratie op te doen hoe het concept kan aansluiten bij de eigen organisatie en kan bijdragen aan innovatieve manieren van samenwerken en delen.

Talenten
Een talent is een medewerker in een organisatie die, eigenlijk niet gemist kan worden maar toch, graag (in overleg uiteraard) zijn/haar kennis en expertise wil inzetten bij een andere organisatie. Hij/zij neemt hierin ook zelf het initiatief om deze uitdaging te formuleren en te vinden. Het talent wordt hierin begeleid en ondersteund door WeShareTalent.

Wil jij graag eens een opdracht (denk aan 5 dagen tot enkele maanden, part-time of full-time) uitvoeren bij een andere organisatie? Kennisdelen en tegelijkertijd jezelf verder ontwikkelen. Dit event biedt de ideale mogelijkheid om contact te leggen met de organisatie(s) waarmee je graag wilt sparren over deze mogelijkheden.

aanwezigheidsregistratie
 aanwezigheidsregistratie