Week van Inspiratie kick-off losse inschrijving

Week van Inspiratie kick-off losse inschrijving

Welkom

Hartelijk welkom op de evenementenwebsite van Week van Inspiratie kick-off 2015.

Wil je up-to-date blijven in je vak, je blijven ontwikkelen als professional én best practices en ervaringen delen met andere overheidsmedewerkers? En dat allemaal geconcentreerd in één inspirerende opleidingsdag? Schrijf je dan op deze website in voor de Week van Inspiratie Kick-off (WvI). Laat je inspireren! Probeer nieuwe, impactvolle technologie uit, wissel kennis uit met overheidscollega’s, neem deel aan interessante workshops.

Op deze dag zet je weer even alle puntjes op de i en ga je de volgende dag volledig geïnspireerd terug naar je werk. De kennisdeling met collega’s uit verschillende disciplines geeft een golf van energie die uiteindelijk leidt tot nieuwe inzichten in jouw werk. WvI is een bewezen concept bij de Belastingdienst en is vanaf dit jaar voor alle overheidsmedewerkers toegankelijk.

Op dinsdag 21 april 2015 vindt de “Week van Inspiratie” kick off plaats in het Kyocera Stadion (ADO) in Den Haag. Van 9:00-17:00 uur is deze Inspiratiecampus de ontmoetingsplaats om (van elkaar) te leren. WvI brengt op deze centrale campus vakgenoten bijeen en faciliteert uitwisseling tussen organisaties en doelgroepen vanuit gedeelde thema’s en gezamenlijke leerlijnen. Tijdens de dag kun je kiezen uit meerdere parallelsessies binnen de vier ‘academies’:

1. Technology academy (Blik naar buiten met oog voor impactvolle thema’s en ontwikkelingen in technologie)

2. People academy (Persoonlijke ontwikkeling in dienst van de samenleving)

3. Business academy (Strategieën en tools uit het bedrijfsleven ingezet voor de publieke zaak)

4. Knowledge academy (Kennisoverdracht op relevante thema’s)

De kick-off in 2015 is de opmaat naar een beweging die permanente inspiratie van en tussen overheidsmedewerkers op gang brengt. Deze beweging leidt tot de eerste volledige Week van Inspiratie in het voorjaar van 2016 en enkele tussenliggende evenementen van deelnemende overheidsorganisaties die voor de andere WvI-partners worden opengesteld. Om alvast vorm te geven aan dit netwerk kun je je nu ook al aanmelden voor de besloten LinkedIn-groep.

Via het menu aan de linkerkant kun je je aanmelden, de deelnemerslijst inzien en later ook je voorkeur voor de parallelsessies aangeven.

Hartelijke groeten,

 

Team Week van Inspiratie

registratieformulier online
 registratieformulier online