Week van Inspiratie 20 september, Zwolle

Week van Inspiratie 20 september, Zwolle

Hét opleidingsevenement voor overheidsmedewerkers
Wil je up-to-date blijven in je vak, je blijven ontwikkelen als professional én best practices en ervaringen delen met andere overheidsmedewerkers? En dat allemaal geconcentreerd in één inspirerende opleidingsdag? Schrijf je dan in voor de Week van Inspiratie. Laat je inspireren! Probeer nieuwe, impactvolle technologie uit, wissel kennis uit met overheidscollega’s, neem deel aan interessante workshops.

Nieuwe inzichten in je werk
Op deze dag zet je weer even alle puntjes op de i en ga je de volgende dag volledig geïnspireerd terug naar je werk. De kennisdeling met collega’s uit verschillende disciplines geeft een golf van energie die uiteindelijk leidt tot nieuwe inzichten in jouw werk. Week van Inspiratie is een bewezen concept bij de Belastingdienst en is sinds 2015 voor alle overheidsmedewerkers toegankelijk.

Afgelopen editie: Zwolle 20 september 2016
De laatste editie van de Week van Inspiratie in 2016 vond plaats op dinsdag 20 september in Zwolle. Van 9:00-17:00 uur was deze Inspiratiecampus de ontmoetingsplaats om (van elkaar) te leren. Op deze centrale campus brachten we vakgenoten bijeen en faciliteerden we uitwisseling tussen organisaties en doelgroepen vanuit gedeelde thema’s en gezamenlijke leerlijnen. Tijdens de dag konden deelnemers kiezen uit meerdere parallelsessies binnen de vier academies.

Stel je persoonlijk programma samen
Op deze website vind je het gehele programma terugkijken en kon je je keuzes opgeven van workshops die je wilt volgen. Let op dat de meeste workshops in kleine groepen gegeven worden en dus snel vol kunnen zitten.

 

Tot volgend jaar!

 

Team Week van Inspiratie

eventilo event app
 eventilo event app