Locatie

Bezoekadres

Ping Pong Club
Concordiastraat 80
3551 EM Utrecht

Adres voor navigatie

Ping Pong Club
2e Daalsedijk 6
3551 EJ Utrecht

Route

Te voet (ov)fiets De Utrechtse Ping Pong Club ligt op een kwartiertje lopen van Utrecht Centraal Station. Met de (OV)fiets ben je er in nog geen tien minuten. Vanaf de ingang van het terrein is de route naar De Ping Pong Club best ingewikkeld. We wijzen je graag de weg in het filmpje hieronder.
Bus Laat je je liever rijden? Neem dan vanaf Utrecht Centraal station U-OV bus 3 en stap uit bij halte Concordiastraat. Vanaf daar zit je binnen elke minuten op het Ping Pong terras.
Auto Kom je toch liever met de auto? Stel je navigatie in op 2e Daalsedijk 6, 3551 EJ Utrecht. Let erop dat je via de Kookfabriek (2e Daalse Dijk 4 - 6) rijdt. Parkeren kan gratis op het terrein achter de Utrecht Community.

De Ping Pong Club zit op een prachtige locatie maar vanaf de ingang van het terrein is de route best ingewikkeld. We wijzen je graag de weg in dit filmpje.

Routebeschrijving vanaf je adres

Dresscode

Gezien de zomerse weersverwachting, de festivalsfeer van de Ping Pong Club en het robuuste terrein raden we je aan om je casual te kleden. Van ons mogen stropdassen en hoge hakken lekker thuis blijven!

 

symposium organiseren
 symposium organiseren