Inspiratie event Rijnmond XXL

 

 

Op maandag 15 oktober organiseert het WerkgeversServicepunt Rijnmond het Inspiratie event Rijnmond XXL. Wij nodigen u van harte uit om aan dit evenement deel te nemen.

 

Wat kunt u verwachten tijdens de banenmarkt?

U start in een plenaire sessie van omme de bij een uur, waar wij u uitleggen hoe het evenement werkt. Ook presenteren 2 inspirerende sprekers hun verhaal. Na de presentaties bent u in de gelegenheid om een bakje koffie of thee te halen bij een van de bars.

Na de plenaire sessie kunt u in gesprek met de ruim 100 werkgevers, intermediairs en opleiders. Door met hen in gesprek te gaan kunt u bekijken of er een klik is en of de werkgever wellicht een interessante functie voor u heeft. Dit is ook meteen uw kans om een eerste indruk achter te laten. Neem daarom uw actuele cv (curriculum vitae) en/of kaartje met contactgegevens mee en presenteer uzelf zoals op een sollicitatiegesprek.

Op de Banenmarkt zijn de werkgevers verdeeld in de volgende pleinen:

Zakelijke dienstverlening en Transport & Logistiek (beveiliging, zorg, horeca, detailhandel, ICT vind u ook hier)

Bouw & Techniek

Uitzenden

 

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden via de aanmeldpagina op deze site. 

Voer bij het aanmelden het kenmerk in dat boven aan uw brief staat en u ontvangt na uw aanmelding een email met een QR code. Neem deze QR code mee naar het evenement. U hoeft deze niet per se uit te printen, de QR code kan ook vanaf uw telefoon gescand worden. Deze QR code scant u bij binnenkomst, waarna u van ons uw naambadge en een consumptiemuntje ontvangt.

We vragen u bij inschrijving op de site uw telefoonnummer, mailadres en CV te uploaden. Op uw naambadge staat namelijk een QR-code die door de aanwezige werkgevers gescand kan worden. Hiermee kunnen zij uw contactgegevens en CV opvragen. U kunt aangeven of u akkoord gaat met het delen van uw gegevens. Als u geen akkoord geeft zorg er dan zelf voor dat u voldoende CV’s meeneemt naar het evenement, zodat de werkgever desgewenst na afloop contact met u op kan nemen.

 

Wij rekenen op uw komst. Kunt u om een dringende reden toch niet komen? Geef dit dan uiterlijk twee dagen voor aanvang van het evenement, door via telefoonnummer 14 010 of bij uw contactpersoon. Als u niet komt zonder geldige reden, kan dit gevolgen voor de hoogte van uw uitkering hebben.

 

Informatie en vragen

Neem voor vragen over deze uitnodiging contact op met 14 010. Houd altijd uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand.

 

Graag tot 15 oktober  2018 in het World Trade Center!

 

congresregistratie
 congresregistratie