Inspiratie event Rijnmond XXL

 

Op maandag 15 oktober organiseert het WerkgeversServicepunt Rijnmond het Inspiratie event Rijnmond XXL. Wij nodigen u van harte uit om aan dit evenement deel te nemen.

 

Wat kunt u verwachten tijdens de banenmarkt?

U start in een plenaire sessie van omme de bij een uur, waar wij u uitleggen hoe het evenement werkt. Ook presenteren 2 inspirerende sprekers hun verhaal. Na de presentaties bent u in de gelegenheid om een bakje koffie of thee te halen bij een van de bars.

Na de plenaire sessie kunt u in gesprek met de ruim 100 werkgevers, intermediairs en opleiders. Door met hen in gesprek te gaan kunt u bekijken of er een klik is en of de werkgever wellicht een interessante functie voor u heeft. Dit is ook meteen uw kans om een eerste indruk achter te laten. Neem daarom uw actuele cv (curriculum vitae) en/of kaartje met contactgegevens mee en presenteer uzelf zoals op een sollicitatiegesprek.

Op de Banenmarkt zijn de werkgevers verdeeld in de volgende pleinen:

Zakelijke dienstverlening en Transport & Logistiek (beveiliging, zorg, horeca, detailhandel, ICT vind u ook hier)

Bouw & Techniek

Uitzenden

 

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden via de aanmeldpagina op deze site. 

Voer bij het aanmelden het kenmerk in dat boven aan uw brief staat en u ontvangt na uw aanmelding een email met een QR code. Neem deze QR code mee naar het evenement. U hoeft deze niet per se uit te printen, de QR code kan ook vanaf uw telefoon gescand worden. Deze QR code scant u bij binnenkomst, waarna u van ons uw naambadge en een consumptiemuntje ontvangt.

We vragen u bij inschrijving op de site uw telefoonnummer, mailadres en CV te uploaden. Op uw naambadge staat namelijk een QR-code die door de aanwezige werkgevers gescand kan worden. Hiermee kunnen zij uw contactgegevens en CV opvragen. U kunt aangeven of u akkoord gaat met het delen van uw gegevens. Als u geen akkoord geeft zorg er dan zelf voor dat u voldoende CV’s meeneemt naar het evenement, zodat de werkgever desgewenst na afloop contact met u op kan nemen.

 

Graag tot 15 oktober  2018 in het World Trade Center!

evenements uitnodiging
 evenements uitnodiging