Geachte bezoeker, 

 

Wat goed dat u zich aan wilt melden voor het Inspiratie event Rijnmond XXL op 15 oktober in het WTC. U kunt zich met dit formulier aanmelden voor dit evenement, hier kunt uw voorkeuren aangeven en uw contactgegevens en CV achterlaten.

 

Na aanmelden ontvangt u een mail met daarin een QR-code. Neem deze QR code mee naar het evenement. U hoeft deze niet per se uit te printen, de QR code kan ook vanaf uw telefoon gescand worden. Deze QR code scant u bij binnenkomst, waarna u van ons uw naambadge en een consumptiemuntje ontvangt.  

 

We vragen u bij inschrijving op de site uw telefoonnummer, mailadres en CV te uploaden. Op uw naambadge staat namelijk een QR-code die door de aanwezige werkgevers gescand kan worden. Hiermee kunnen zij uw contactgegevens en CV opvragen. U kunt op in het formulier aangeven of u akkoord gaat met het delen van uw gegevens. Als u geen akkoord geeft zorg er dan zelf voor dat u voldoende CV’s meeneemt naar het evenement, zodat de werkgever desgewenst na afloop contact met u op kan nemen.

 

Wij wensen u een succesvol evenement toe!

save the date
 save the date