You Are Frequency

 

 

Wouter den Dulk

Welkom op deze website, het is heel leuk om te merken dat je interesse hebt in een weekend van verdieping en aandacht voor wie je werkelijk bent,

Nederland wordt, net als veel westerse landen, geleefd door systemen en patronen, waar we zelf een groot onderdeel van zijn geworden. Onze economie vaart daar wel bij, en wij kunnen onze buikjes goed voeden in deze welvaart. Voor hen die merken dat hun welzijn niet juist gevoed wordt, en daar een verandering in willen maken, is dit weekend een prachtige kans. Stap uit de standaard patronen, adem verse lucht en krijg nieuwe zin in een leven vanuit bewuster zijn.

 

13 november is er weer een weekend "You Are Frequency", waarbij we voornamelijk werken met de patronen die ons in de weg zitten, en ervoor zorgen dat we minder ervaren in het NU. En dat terwijl het NU ons zoveel te bieden heeft. Denk aan ontspanning, verbinden met je ware zelf, contact met onmetelijke kracht en nieuwe inzichten.

 

Bijzonder aan dit weekend is dat we de patronen gaan bekijken vanuit veel verschillende perspectieven. Door westerse en oosterse technieken te gebruiken krijgen we heel veel inzicht. Deze technieken en inzichten neem je ook mee naar huis, je mag het dus ook thuis proberen;-)

 

 

Meditatie en Yoga

Je hoeft geen ervaren yogi te zijn om deel te nemen, de oefeningen die we doen zijn bedoeld om je te laten ervaren wat yoga met je kan doen, niet om je te laten presteren. Alle oefeningen kunnen gedaan worden voor iemand zonder blessures, en mocht je toch iets niet kunnen, zijn er suggesties voor aangepaste houdingen.

Ook de meditaties zijn voor iedereen te doen, ook voor hen die aan duizend dingen tegelijk denken. Er komen best veel verschillende meditatietechnieken aan bod, waardoor je altijd wel iets vindt dat bij je past. Als je een liefhebber bent of wordt (zoals ik), zijn ze allemaal even welkom;-)

 

Natuur

De locatie in Drenthe bevindt zich vlakbij bos en een rustig meer, daar maken we tijdens de reis goed gebruik van. Neem vooral wandelschoenen mee en een (regen)jas als het weer niet zo zonnig wordt zoals nu is voorspeld;-)

 

 

 

Eten en drinken en appen

Er wordt dit weekend heerlijk voor je gekookt, alle maaltijden zijn gevarieerd, voedzaam en vegetarisch. Er wordt geen alcohol geschonken en ook mobieltjes blijven zoveel mogelijk uit, om zo ook digitaal te kunnen ontgiften. 

Online inschrijfformulier

Je vindt op deze site het inschrijfformulier waarop je kan registreren. Mocht je nog vragen vooraf hebben, voel je vrij te bellen, mailen of te appen. Je vindt de contactgegevens ook op deze site.

 

Jouw bijdrage

Om van dit weekend deel uit te maken neem je je goede wil mee, betaal je 295 euro en help je af en toe een klein handje waar je kan. Het bedrag is inclusief overnachtingen, vegetarische maaltijden, (non-alcoholische) drankjes, lesmateriaal, het inzicht in jezelf en al de lessen.

 

evenementen met 100 man
 evenementen met 100 man