Yvonne Spreekt in Amsterdam

Yvonne Spreekt in Amsterdam

LEZING YVONNE SPREEKT 

 AMSTERDAM 
dinsdag 23 februari 2016 aanvang 16:00 uur

WE WORK - Weesperstraat 61-105 - Amsterdam

 

Als alle grond onder je voeten vandaan geslagen wordt, hoe ga je dan verder? 

 

Ben ik met 44 jaar ervaring in ‘overleven’ een expert? 
Of, zoals veel velen mij noemen, een levenservaringsdeskundige? 

 

Mijn moeder overleed op mijn negende, toen is het begonnen, ik werd een overlever. Gelukkig, want die kracht had ik nodig om twee keer borstkanker te overwinnen, op mijn 28ste en op mijn 35ste. Dan denk je alles wel gehad te hebben, maar dan: BAM! Zeven jaar later pleegde mijn broer zelfmoord. Ik kwam terecht in een rollercoaster van emoties en was nog nooit zo dicht bij mezelf geweest. Bijna twee jaar duurde het voor mij om alles te ‘resetten’, zowel in mijn systeem als mijn leven. Tijdens mijn inspirerende lezingen vertel ik hoe ik mijzelf opnieuw uitvond, en geef ik je inspiratie en moed om jouw leven naar een nieuw niveau te brengen.

 

De lezing kost €27,50 p.p. dit bedrag is inclusief:

  • Mooie locatie met *gratis parkeergelegenheid 
  • Koffie en thee én wat lekkers
  • Een hartverwarmend presentje

*afhankelijk van locatie
 

Op de hoogte blijven? 
Volg en like 


 

"Yvonne, ik wil je enorm bedanken voor het delen van je verhaal. Ik lijd aan depressiviteit en slik daar medicijnen voor maar soms heb ik het zwaar en denk ik wel eens, ik wil niet meer verder leven. Jij vecht er juist voor en hebt mij vandaag laten zien hoe mooi het leven kan zijn. Op donkere dagen zal ik aan jou denken, aan jouw verhaal, en de energie die je vandaag uitstraalde, dank je wel Yvonne!" ​ 
Bezoeker Massage Vakbeurs Hoevelaken – april 2013​


"Yvonne kan met haar verhaal heeeeeel veel mensen inspireren. Ze vertelt op een boeiende manier en ook heel puur. Ik had echt moeite om mijn ogen droog te houden. Niet veel mensen hebben de gave om op deze manier iets over te brengen. Je missie om anderen te inspireren door jou verhaal te vertellen is begonnen" 
Tamara Wentink – Flowee


Je hebt een groot talent voor overdracht. Je bent prettig om naar te kijken, je stem klinkt als een klok en je hebt een soepele gebalanceerde lichaamshouding. Het plezier is van de lichtjes in je ogen en de kuiltjes in je wangen af te lezen. Voor je publiek is het heerlijk om naar je te luisteren. 
Bas Janssens - Great Communicators Amsterdam


Wij vinden het heel bijzonder wat je doet. 
Guido - aanmelder.nl


Yvonne is sterk in het overbrengen van haar ervaringen naar derden toe. 
Roel van der Beek - KvK Nederland


Jeetje ik ben er stil van en liet toch even een traan. Maar wat heb je het mooi verteld, zo tastbaar en herkenbaar, dank je wel! 
Bezoeker concert Choir4Hope 26 september 2015 grote kerk Apeldoorn

 
evenementen software
 evenementen software