Sprekers

De onderstaande sprekers zullen op 13 maart 2014 het plenaire programma verzorgen.

Jan van Betten, Founder Nudge

Nudge.nl
JanvanBetten.jpg
Na 20 jaar carrière in binnen- en buitenland, waarvan de laatste vijf jaar als CEO voor Reed Elsevier Duitsland, besloot Jan dat hij zijn kennis, ervaring en netwerk heel goed zou kunnen inzetten voor een duurzame samenleving. Geïnspireerd door de ontwikkelingen in Duitsland, waar een consumentenplatform voor strategische consumptie een gevoelige snaar bij consumenten en bedrijven wist te raken, besloot hij Nudge, consumentenplatform voor een duurzame samenleving op te richten. "Ik geloof in druppels op een gloeiende plaat. Als het er maar heel veel zijn. Ik geloof ook heel erg in de dialoog. In samen doen, samen oplossingen bedenken."


Sentini Grunberg, Founder InMovement

Sentinicoach.jpg
Sentini Grunberg, heeft een achtergrond als medisch biologe met een master specialisatie in management en ondernemerschap in health and life sciences. Zij is oprichter van InMovement en coach bij Zaai. InMovement inspireert professionals en ondernemers om hun volledig potentieel te benutten en hun business te laten groeien door trainingen over netwerken, sales en presentatie. In de afgelopen 3 jaar heeft InMovement meer dan 2500 professionals getraind in bedrijven zoals Ahold, Accenture en Rabobank en tientallen ondernemers gecoached op het verdriedubbelen van hun business contacten. Sentini is tevens co-auteur van het boek ‘Entrepreneurship in Context’ (Routledge, 2011) in samenwerking met prof. Enno Masurel van ACE@VU.


Jan Willem Groot, wethouder Economische Zaken Amstelveen

3451_fullimage_Jan_Willem_Groot._155_x_170.jpg
Jan-Willem Groot is wethouder Economische Zaken in Amstelveen. Zijn belangstelling voor de politiek ontstond op jonge leeftijd. Sinds 1996 is hij actief in de Amstelveense politiek. Jan-Willem Groot was in de vorige collegeperiode 2006-2010 ook al wethouder. “Als gemeente vinden wij het van groot belang ondernemers zoveel mogelijk te faciliteren. Het blijkt dat het met name de eerste jaren van het ondernemerschap van groot belang is te bouwen aan een goed netwerk. Wij willen hier graag aan meehelpen. Bovendien worden de ondernemers gecoacht en kunnen ze masterclasses volgen. Dit doen we in samenwerking met het nieuwe ondernemerscentrum Nest op Kronenburg, Platform Ondernemend Amstelveen en Amsterdam Center for Entrepreneurship at VU (ACE@VU)”.

deelnemersbalie
 deelnemersbalie