Programma Kick off Zaai 2015

Zaai 2015 vind plaats op 28 januari 2015 in de Amsteveense incubator Nest werkplekken en belooft weer een inspirerend event te worden! Een event waarbij je nieuwe mogelijke partners, klanten en investeerders ontmoet en je business een boost geeft. Zaai is een no-nonsense netwerkevent waarbij het daadwerkelijk gaat om de connectie.

 

16.30 Inloop

17.00 Start plenair gedeelte 

18.00 Start Zaai netwerkborrel 

Zie de SPREKERS pagina voor de invulling van het plenaire gedeelte. 

Meld je aan via het aanmeldformulier als bezoeker van ket Kick Off event. Je kunt je tevens aanmelden om kans te maken op het coachingsprogramma.

 

Zaai coachingsprogramma

Ben je startende ondernemer? En maximaal 3 jaar aan het ondernemen? In het Zaai programma krijgen ondernemers in de regio Amstelveen, Aalsmeer en Amsterdam een boost in hun ondernemerschap. Gedurende 3 maanden krijgen 20 starters de mogelijkheid om coaching omtrent groei van je business, sales, en netwerken om de omzet en winst van je onderneming te laten groeien.

Criteria 

  • Startende of groeiende ondernemer (ondernemen tussen 0 - 3 jaar)

  • Ambitie om meer klanten te werven en je omzet en winst te verhogen

  • Open staan om te leren en persoonlijk te groeien als ondernemer  

Wil jij kans maken op één van die 20 plekken? Meld je nu aan voor het Zaai coachingsprogramma. Deadline aanmelding Zaai coaching: 31 januari 2015. 

 

  • Selectieproces Zaai coaching: Speed Pitching                                             -De eerste selectie vindt plaats op basis van invullen van het aanmeldformulier      -De tweede selectie vindt plaats op basis van 'speed pitching' dat georganiseerd wordt op Woensdag 4 februari in Nest werkplekken. Noteer deze datum dus alvast in je agenda. 

  • Zaai coaching
    Van februari t/m april 2015, één keer per maand op de donderdag of vrijdag, online  via Skype of fysiek van Sentini Grunberg van InMovement. 

  • Masterclasses Zaai biedt ook masterclasses aan. Deze worden door diverse partijen uit Amstelveense bedrijfsleven verzorgd. Van een training acquisite, tot aan budgetering en juridisch zaken. Houd deze website in de gaten. Tevens wordt op het Zaai event bekendgemaakt wie de diverse masterclasses zullen verzorgen en waar en wanneer deze zullen plaatsvinden. 

Volg ons tevens op social media: FACEBOOK en TWITTER

 

workshopregistratie
 workshopregistratie