SPREKERS

Een Zaai event is niet compleet zonder inspirerende sprekers! Op Zaai 2015 hebben we weer een mooi programma. We hebben als keynote speaker Valentijn Bras een succesvolle Amstelveense ondernemer die nationaal succes heeft met zijn bedrijf Scoupy. Het Zaai programma wordt geopend door de wethouder Economisch Zaken Maaike Veeningen én we gaan Speed Netwerken met de host Sentini Grunberg. 

 

Valentijn Bras oprichter en CEO van SCOUPY

Valentijn is oprichter en CEO van SCOUPY, Nederlands’ grootste mobiele, location based marketing- en activatieplatform met meer dan 750.000 gebruikers www.scoupy.com. In december 2012 heeft Valentijn de SPROUT Startup van het jaar gewonnen en in september 2013 was hij winnaar van de LOEY Starters Award - Leading Online Entrepeneur of the Year. Valentijn is als ondernemer erg sterk in het bedenken van concepten, maar zijn kracht zit hem vooral in de snelle uitvoering. SCOUPY is in korte tijd uitgegroeid tot het digitale kortingsplatform van Nederland. 

 

Maaike Veeningen Wethouder Economische Zaken Gemeente Amstelveen

Maaike Veeningen, geboren op 3 maart 1981 te Noordwijk, studeerde rechten en filosofie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Namens D66 is zij sinds 2002 actief in de Amstelveense politiek. Tot haar benoeming als wethouder werkte zij eerst als bedrijfsjurist, en later als jurist in de fusie- en overnamepraktijk.

 

Sentini Grunberg co-founder Zaai en oprichter InMovement

Sentini Grunberg (www.sentinigrunberg.com), MSc, is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van netwerken, acquisitie en ondernemerschap en internationaal actief als business coach. Zij is oprichter van InMovement, co-auteur van de boeken Entrepreneurship in Context en ZZP Jaarboek, en ambassadrice voor het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE). Met InMovement biedt ze ondernemers en professionals de mindset en tools om hun klantenportfolio te vergroten middels coaching on the job over netwerken en acquisitie. Sentini kreeg zelfs onze koningin Maxima aan het netwerken tijdens een speeddate sessie uitgezonden op het NOS.  

 

Meldt aan via het aanmeldformulier om aanwezig te zijn op het Kick Off event Zaai 2015. Je kunt je tevens alvast aanmelden om kans te maken op het coachingsprogramma. 

Op de Kick Off events Zaai 2013 en 2014 waren o.a. Jeroen Sakkers oprichter ZZP Barometer en BNR ZZP café en Jan van Betten oprichter van Nudge.nl keynote sprekers. 

registratie congres formulier bouw
 registratie congres formulier bouw